Adolescenta de 18 ani, arestata si condamnata pentru proxenetism. Racola minore de 13 ani si le obliga sa se prostitueze

Ultima actualizare: 09-07-2017 06:57
proxeneta sua

O adolescenta din SUA a fost condamnata la 13 ani de inchisoare, fiind acuzata de proxenetism, ea racoland minore in varste cuprinse intre 13 si 14 ani.

Jelinajane Bedrijo Almario din California, in varsta de 16 ani, a fost arestata in mai 2016 pentru trafic de persoane. Ea a mai fost acuzata ca a trimis email-uri cu scopul de a intimida, relateaza Daily Mail

Autoritatile au declarat ca adolescenta a pus bazele unui bordel plin cu minore pe care le-a cunoscut prin intermediul prietenilor sau pe retelele de socializare. “Stia sa manipuleze fete cu un respect de sine scazut si lasa impresia ca vrea sa se imprieteneasca cu ele, ca mai apoi atitudinea ei sa se schimbe cand incepeau sa lucreze pentru ea” a declarat detectivul Richard Pontecorvo.

Ea a convins cel putin patru fete cu varste intre 13 si 14 ani sa lucreze in bordelul ei, ea organizandu-le intalniri cu clientii cu ajutorul pozelor pe care le posta pe diferite site-uri dedicate prostituatelor. Apoi, ea le conducea la diverse moteluri pentru a intretine relatii sexuale cu acei clienti.

“Aceste fete obisnuiau sa fuga de acasa in timpul weekend-urilor sau nu se intorceau acasa cateva nopti la rand”, a declarat Pontecorvo. In acest timp, mama unei victime a observat ca fiica ei lipsea tot mai des de acasa si a devenit ingrijorata.

Politistii au spus ca Almario i-a trimis mesaj de amenintare acelei femei, cand a fost intrebata unde se afla fata ei.

Dupa cateva saptamani, Almario a fost localizata si arestata. A fost condamnata la 13 ani de inchisoare, la doua zile dupa ce a implinit 18 ani.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO