A ramas paralizata la petrecerea burlacitelor. Ce se intampla la un an dupa acest incident

Dată publicare: 19-07-2011 11:29
Dată actualizare: 07-08-2012 11:18


Rachelle Friedman, paralizata la petrecerea burlacitelor

Tintuita intr-un scaun cu rotile dupa o farsa facuta de prietenele ei la petrecerea burlacitelor, Rachel Friedman va avea parte de un moment frumos la un an de la cumplitul accident.

In urma cu un an, petrecerea burlacitelor se termina trist pentru Rachel Friedman. O joaca a celor mai bune prietene s-a transformat intr-un accident teribil, care i-a schimbat total cursul vietii. Rachel a fost aruncata in piscina si a ramas paralizata de la brau in jos. Tintuita de atunci intr-un scaun cu rotile, Rachel nu a renuntat la visul sau de a deveni mireasa. Acesta este pe punctul de a se indeplini la sfarsitul saptamanii, cand Rachel va merge pe aleea ce o duce catre altar.

Alaturi de viitorul ei sot, care nu a parasit-o de la producerea accidentului, Rachel va face juramintele nuntii. Ceremonia va fi organizata la Casa Fearrington in Pittsboroug, receptia urmand sa aiba loc intr-un hambar din sat, impodobit cu florile sale preferate: floarea sorelui. Luna de miere si-o vor petrece in insulele Fiji.

Anul trecut, cu o luna inainte de a se marita Rachel sarbatorea cu prietenele ei in Virginia Beach . O prietena a impins-o in piscina, si s-a lovit de fundul bazinului. Nu isi putea misca picioarele.

Rachel nu poarta ranchiuna prietenei care a aruncat-o in piscina. Accidentul sau a fost o joaca pe care si ea la randul ei putea sa o puna la cale. Din nefericire, deznodamantul le-a afectat pe amandoua. Friedman isi continua viata, incercand sa invete sa joace rugby in scaunul cu rotile si chiar să incerce tenisul pentru persoanele cu dizabilitati locomotorii.

Fundatia "Walking with Anthony" a inclus-o pe Rachel intr-un program de recuperare. Alaturi de mama sa, ea va participa la orele intensive ale cursului care cauta candidati viabili pentru a putea merge din nou. Potrivit fondatorului organizatiei, Rachel este un candidat perfect, chiar daca resursele materiale implicate in acest proiect sunt destul de costisitoare.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO