A primit daune in valoare de 23.000 de lire de la un mall din Dublin. Ce i s-a intamplat femeii in liftul centrului comercial

10-10-2016 14:45

lift

O femeie de 54 de ani din Dublin a avut o experienta foarte neplacuta in liftul unui mall din Dublin. Marie Dicker a ramas blocata impreuna cu fiul ei si a suferit un atac de panica.

Incidentul s-a petrecut pe data de 31 august, in urma cu patru ani, in centrul comercial The Square. Imediat ce cei doi au intrat in lift usile acestuia s-au blocat si nu a mai plecat. Marie a sunat imediat alarma si a inceput sa bata in usa. Pentru ca nimeni nu a reactionat, femeia si-a contactat sotul, care i-a sugerat sa sune la numarul de urgenta, relateaza The Sun.

Acum, Marie Dicker a decis sa dea in judecata atat administratia centrului comercial, cat si firma care se ocupa de mentenanta lifturilor. Patru minute si 35 de secunde a durat calvarul, dar femeia a declarat la proces ca a simtit ca a stat inchisa 20 de minute.

Judecatorul a concluzionat ca experienta i-a cauzat femeii afectiuni psihiatrice directe, deoarece i-a amintit acesteia de evenimente din copilarie, cand suferea de claustrofobie. El a mai decis ca este indreptatita sa primeasca daune de 23.000 de lire.

Viata lui Marie a fost afectata in mod direct, sustine aceasta. Acum ii este frica sa mai intre in cabine de proba si atunci cand foloseste toaletele publice nu mai inchide usa cu zavorul, ci cu poseta.
 

Sursa: The Sun

Tags: femeie, mall, lift, dublin, daune,


VIDEO PROTVPLUS.RO
Facem Level
Facem Level (Gen Session) – episodul 13 – IHATEPINK & Bobospider: Dead by Daylight dă naștere unor ucigași excentrici

22:01
Exclusiv PRO TV Plus
Interviu cu Cristian Manafu și Aquene, despre TikTok care a depășit Instagram în România

07:07
Militia Modei by Costi Dita
Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

02:45
Românii Au Talent: Ce nu s-a văzut la TV
Smiley, despre sezonul 11 Românii au talent: "Talentele care vin pe scenă sunt unu și unu"

01:36
Exclusiv PRO TV Plus
Câștigătorii The Artist Awards 2020. Ce spun artiștii și creatorii de conținut despre premiile obținute

04:21
Exclusiv PRO TV Plus
Dragoș Petrescu, de la Imperiul Leilor, despre Crăciunul copilăriei sale: „N-am amintiri despre cadouri, ci despre atmosferă”

03:48
I like IT
I like IT - Robert Diaconeasa: cum facem fapte bune cu ajutorul rețelelor de socializare

06:32
Doctor de bine
Prof. univ. dr. Carmen Chifiriuc - În curând, fiecare dintre noi va lua decizia vaccinării. ”Mi-e frică!” - este primul gând

16:57
Made in Romania
The urban ties, povestea primului producător de accesorii handmade din România

04:26