70 de italieni, mai bogati cu cate 2 mil. de euro! Au castigat toti la loto


Ultimul update: Luni 09 Aprilie 2012 09:04
Data publicarii: Luni 01 Noiembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri externe

Oamenii, care nu se cunosc intre ei, au cumparat impreuna o varianta cu mai multe sanse de castig la loterie. Fiecare a scos din buzunar cate 24 de euro si impreuna au castigat 177,7 milioane de euro.

Castigatorii au impartit o supervarianta, care costa in total 1.700 de euro. Asa cum se obisnuieste in Italia, un vanzator de bilete de loto a ales numerele si le-a comunicat si altor agentii din tara. Cine a vrut sa aiba sanse de castig mai mari, a preferat sa contribuie la acest bilet, in loc sa cumpere o varianta simpla, de 2 euro.

Cei mai multi dintre norocosi sunt din regiunea Lazio, unde intr-o singura localitate sunt 25 de castigatori. Unii s-au facut deja cunoscuti.

Culmea e ca printre castigatori se numara si proprietarul unei herghelii, caruia i-a mai suras odata sansa la jocurile de noroc. In urma cu ceva timp a razuit un loz si... a castigat 1 milion 700 de mii de euro.

Proprietarul unui magazin care vinde bilete loto revendica dreptul de autor asupra variantei castigatoare. A completat biletul, insa nu a avut si inspiratia sa joace. O va face cu siguranta marti, cand se reincepe de la 45 milioane euro.

Tags: loto,

Premiul de 6,5 milioane de lire, castigat la loto, i-a nenorocit viata
S-a imbogatit peste noapte! A castigat premiul cel mare la loto
Miliardari la 26 de ani! Vezi topul celor mai tineri bogatasi din America
VIDEO PROTVPLUS.RO