2 nume pe care nu te asteptai sa le vezi in aceeasi propozitie: Bin Laden traia ca Kim Kardashian

bin Laden si Kim Kardashian

Osama bin Laden a facut patru copii in cei noua ani cat timp s-a ascuns in Pakistan, dupa atacurile teroriste de la 11 septembrie, potrivit celei mai tinere sotii a acestuia. In acest timp fugea din casa in casa,  impreuna cu familia.

"Nici nu pot sa-mi imaginez cum ar fi aratat viata lui intr-un reality show american. Traia in stilul familiei Karsashian, in Abbottabad", a declarat, pentru ABC News, Phil Mudd, unul din detectivii care a condus operatiunea de descoperire a locului unde se ascundea Osama bin Laden.

In cei noua ani cat a reusit sa se ascunda de CIA, fostul leader Al Qaeda a schimbat cinci locuinte. Cel putin doi dintre cei patru copii pe care i-a facut in acest timp s-au nascut intr-un spital guvernamental, a marturisit vaduva acestuia, Amal Ahmad Abdul Fateh.

In varsta de 30 de ani, Amal a vorbit cu autoritatile pakistaneze despre cum traia fostul ei sot cat timp a fost cel mai cautat om de pe planeta.

Osama bin Laden a fost ucis de trupele Navy SEAL in mai anul trecut, in timpul unui raid in vila acestuia din Abbottabad.

Citește și
elevi
"Scoala Altfel" a inceput azi. Ce fac elevii si profesorii din Romania timp de o saptamana
De ce „urăște” Donald Trump Ucraina. În 2019 i-a spui lui Zelenski: „Ucraina știe multe despre asta”

Amal a fost arestata de autoritatile pakistaneze imediat dupa acest raid, alaturi de alte doua sotii ale teroristului si cinci dintre copiii acestora.

See pare ca Amal a fost impuscata de trupele Navy Seal in timp ce incerca sa isi protejeze sotul. Momentan se afla in arest la domiciului, in Islamabad, alaturi de celalalte doua sotii ale lui bin Laden capturate in timpul raidului.

Amal s-a casatorit cu Bin Laden in 2000, cand s-a mutat cu bin Laden si sotiile acestuia intr-o ferma de langa Kandahar, Afghanistan. Dupa atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, familia s-a imprastiat.

Primul copil pe care Amal l-a avut cu temutul terorist, Safia, s-a nascut chiar in acel an.

Imediat dupa atacurile asupra Turnurilor Gemene a fugit in Karachi, Pakistan, unde s-a mutat din casa in casa timp de noua luni.

In 2002, a plecat din Karachi, in Peshawar, unde s-a reintalnit cu bin Laden.

De acolo, bin Laden a fugit alaturi de familia sa in zona montana din Pakistan si a stat prima data in districtul Shangla, in Swat, la numai 80 de mile de Islamabad.

In 2003, s-au mutat intr-o casa inchiriata din Haripur, aflat chiar mai aproape de capitala Pakistanului, unde au stat doi ani.

In acest timp, Amal a dat nastere unei fetite, Aasia, in 2003, si unui baiat, Ibrahim, in 2004. Amandoi copii au fost adusi pe lume intr-un spital al guvernului.

In 2005, bin Laden s-a mutat in Abbottabad, unde a trait pana in mai 2011, cand a fost impuscat de trupele Navy SEAL.

Pana ca bin Laden sa moara, Amar a mai nascut doi copii: pe Zainab, o fetita, in 2006, si pe Hussain, in 2008.

Frustrant pentru autoritatile occidentale este ca in tot acest interval trupele americane au fost de mai multe ori aproape de a-l captura pe bin Laden.

Una din ocazii ar fi fost la sfarsitul lui 2005. Atunci, un cutremur puternic a avut loc in nord-vestul Pakistanului, iar 73.000 de oameni si-au pierdut viata. Mai multe convoie cu ajutoare din partea americanilor au sosit atunci in tara, iar Amal sustine ca avioanele militare au zburat peste adapostul leaderului terorist din Abbottabad, in drum spre zona dezastrului.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
NEWS ALERT Veste uriașă pentru Simona Halep!
Citește și...
"M-am saturat sa fiu grasa". Cum arata aceasta femeie intr-o alta fotografie. Galerie FOTO

“M-am saturat sa fiu grasa”, iar dupa ziua in care a spus asta, Jennifer Nicole Lee si-a schimbat total stilul de viata, iar acum a ajuns un model pentru femeile din toata lumea.

"Scoala Altfel" a inceput azi. Ce fac elevii si profesorii din Romania timp de o saptamana

Toate unitatile de invatamant desfasoara de luni, timp de o saptamana, programul "Scoala altfel" in care elevii pot merge la muzee, teatru, la film, in excursii, pot organiza in clasa discutii pe diverse teme.

Acest model a provocat un soc in timpul unei sedinte foto. Ce a aratat presei
Acest model a provocat un soc in timpul unei sedinte foto. Ce a aratat presei

Shalom Harlow, model renumit al unei agentii din New York, a facut un gest neasteptat la ultima sedinta foto, care a lasat audienta cu gura cascata.

Recomandări
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad
Întâlnire de taină la Damasc. Presa din Siria: Șeful Serviciului Secret din România, față în față cu Bashar al-Assad

Un diplomat european a dezvăluit, miercuri, pentru Syria TV, că Serviciului Secret din România a vizitat Siria și s-a întâlnit cu președintele Bashar al-Assad și cu directorul serviciilor de informații siriene, Hossam Luke.

Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA
Tehnologia care poate apăra România în cazul unui atac cu rachete balistice. A fost testată cu succes de Israel și SUA

Israelul și Statele Unite au folosit pentru prima oară într-o situație reală interceptoarele de rachete balistice împotriva proiectilelor lansate de Iran.

România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc
România, mamă vitregă pentru elevi. „Masa caldă” e, de fapt, rece în peste 60% din cazuri. Nu toți copiii o primesc

"Masa caldă" în școli este în peste 60% din cazuri un sendviș sau un pachet cu hrană rece. Programul național funcționează doar într-o treime dintre școlile alese de Ministerul Educației, care dă vina pe incompetența autorităților locale.