Mimi, stilista trupei Goodbye To Gravity, printre victimele de la Colectiv. Parintii au apucat sa o vada pentru ultima data

Dată publicare: 06-11-2015 09:21
Dată actualizare: 09-11-2015 06:56


mimi voicu

Printre victimele incendiului din Colectiv se afla si Mimi Voicu, o tanara de 33 de ani care a pierdut lupta cu ranile in dimineata zilei de duminica.

Mimi Voicu a fost stilista trupei Goodbye To Gravity si a lucrat la compania multinationala Oracle, iar prietenii o descriu ca fiind "fata care nu stia sa fie suparata".

In seara tragediei se afla la concertul prietenilor ei, carora pe pregatea si tinuta de scena. Din nefericire, ea a ajuns la spital cu arsuri pe 80% din suprafata corpului, cu traheea aproape distrusa de funinginea fierbinte si cu corneea afectata grav. Intubata si sedata, Mimi a rezistat pana duminica dimineata, cat sa apuce s-o vada si parintii, veniti sambata in tara, relateaza jurnalistul Alin Paicu, pe blogul sau.

"Mereu a fost vesela, ne molipsea pe toti cu optimismul si cu glumele ei. N-am mai cunoscut pe cineva care sa iubeasca atat de mult oamenii si care sa intinda atat de repede o mana de ajutor. Nu sunt doar vorbe alese, pentru ca asa se cuvine in asemenea momente. Dumnezeu s-o odihneasca!", povesteste unul dintre apropiatii fetei.

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO