Mesajul unui tata care si-a pierdut fiul la Colectiv. "Am fost la cimitir sa imi cert baiatul!". Ce ii transmite lui Arafat

Ultima actualizare: 03-12-2015 00:06
alexandru iancu

Tatal unui dintre tinerii care si-au pierdut viata in tragedia de la clubul Colectiv a postat pe Facebook un mesaj emotionant, in care se adreseaza atat tinerilor, cat si autoritatilor, respectiv secretarului de stat Raed Arafat.

"Astazi am avut o zi normala. Activitati pe care tatii le au cu baietii lor. Am fost la cimitir, unde mi-am certat baiatul pentru faptul ca a ales muzica, jocul pe calculator, prietenia unor tineri asemeni lui, pentru ca nu a inteles ca in tara asta supravietuiesc doar ce ce stiu sa se lupte, sa fi puternici, sa calce peste cadavre. Dupa asta am plecat la sala de spectacole, am fost la Colectiv. Acolo am vazut acelasi gri dezolant care caracterizeaza orasul", a scris Eugen Iancu pe Facebook.

In acelasi mesaj, tatal lui Alexandru Iancu (22 de ani) i-a adresat o intrebare secretarului de stat Raed Arafat.

"Astazi am vorbit cu baiatul meu ingropat de patru zile, am vazut un loc unde au murit 60 de tineri lasat in uitate si am vazut cum un stat corupt, mincinos, hot, las, ticalos, trece peste orice. Trece peste cadavre, trece peste suferinte si merge mai departe, pentru ca, nu este asa? Barbatii puternici merg mai departe. Doar nu o sa ne impiedicam de cativa besmetici arsi. Noi trebuie sa facem bani in continuare. In urma cu cateva zile, il aparam pe Arafat. Acum stiu ca baiatul meu a ajuns la spital, dus de doi prieteni cu masina personala, pentru ca salvarile prezente nu au vrut sa il ia. Considerau ca nu este foarte grav. Cum au aflat ei asta si de ce copilul meu a murit dupa trei saptamani (avea fractura de bazin, arsuri foarte grave pe maini, arsuri pe fata, pe piept, pe spate, dar nu a avut loc in salvare? Imi poti raspunde domnule Arafat?", a mai scris Eugen Iancu.

"In ziua inmormantarii am primit o coroana de la presedentie, dar nici pana in ziua de astazi nu am primit nici o scuza, ma gandesc ca domnul prim-ministru ar fi putut sa transmita condoleante, sa isi ceara scuze in numele guvernelor impotente care au grija de destinele noastre de 25 de ani, ca din partea senatului sau a camerei deputatilor ar fi putut veni un buchet de flori si o umila prezentare de scuze, o recunoastere a faptului ca de 25 de ani nu fac nimic altceva decat sa isi protejeze propriile interese, a faptului ca in 25 de ani nu au fost in stare sa scoata cateva legi simple, clare, care sa clarifice functionarea oricarei activitati, legi care sa salveze vieti", a conchis Eugen Iancu.

 

Astazi am avut o zi de duminica normala . Activitati pe care tatii le au cu baietii lor , am fost la cimitir , unde mi...

Posted by Iancu Eugen on Sunday, November 29, 2015
Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO