Andrei Galut, singurul supravietuitor din Goodbye to Gravity, prima reactie pe Facebook dupa incendiul din Colectiv

Ultima actualizare: 13-01-2016 06:59
Andrei Galut

Andrei Galut, solistul trupei Goodbye to Gravity, da semne ca incepe sa isi revina dupa ranile grave suferite in incendiul de la Colectiv, incepand sa aiba activitate pe pagina personala de Facebook.

Andrei Galut, singurul supravietuitor din formatia Goodbye to Gravity dupa tragedia din clubul Colectiv, a schimbat fotografiile de profil si coperta de pe Facebook, sambata noapte.

In una dintre poze apar membrii formatiei, iar in cealalta apare Andrei alaturi de o tanara, fotografiata cu spatele, care, cel mai probabil, este iubita lui, care a decedat la cateva zile dupa incendiul din 30 octombrie 2015.

Andrei Galut a fost transferat la cateva zile dupa incendiu in Spitalul Crucii Rosii din Beverwijk, Olanda, unde a fost supus mai multor interventii. Apropiatii spun ca starea de sanatate a lui Andrei se imbunatateste.

Pe 30 octombrie 2015, trupa Goodbye to Gravity, isi lansa in clubul Colectiv albumul "Mantras of War". Patru din cei cinci membrii ai trupei - Alex Pascu (bas), Vlad Telea (chitara), Mihai Alexandru (chitara) si Bogdan Enache (tobe) - au murit dupa dezastru, Andrei Galut (voce) fiind singurul supravietuitor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO