Sushi făcut în laborator, printat 3D. Mâncarea viitorului ajunge și în farfuriile noastre

×
Codul embed a fost copiat

Astăzi vorbim despre carnea de pește făcută în laborator. Un segment din bucătăria moleculară, care câștigă tot mai mult teren și la noi. La bază sunt plante organice, crescute în laborator, sub atenta supraveghere a specialiștilor.

Carnea de pește făcută în laborator își face acum loc în farfuriile noastre.

Un produs făcut din plante crescute în laborator. Vorbim de un sashimi, comestibil, perfect pentru sushi... realizat printr-o tehnologie asemănătoare cu printarea 3D. Analizăm acest nou concept alături de Florin Irimescu, invitatul nostru de astăzi.

Mai multe detalii, în VIDEO.

Articol recomandat de sport.ro
Gigi Becali a bătut palma cu Dan Șucu și a obținut un profit de 100 de milioane de euro: "S-a ținut de cuvânt"
Gigi Becali a bătut palma cu Dan Șucu și a obținut un profit de 100 de milioane de euro: "S-a ținut de cuvânt"
Citește și...
Sănătatea i-a fost distrusă după ce a mâncat resturi de sushi. O femeie cu psihoză a ajuns să aibă halucinații și insomnii
Sănătatea i-a fost distrusă după ce a mâncat resturi de sushi. O femeie cu psihoză a ajuns să aibă halucinații și insomnii

O femeie a ajuns să dezvolte psihoză și să sufere de insomnie după ce a mâncat resturi de sushi la cină.  

Ce gust are hrana viitorului. Oul făcut din plante sau somonul de laborator
Ce gust are hrana viitorului. Oul făcut din plante sau somonul de laborator

Hrana viitorului se prepară în laborator. Burgeri, creveţi, sushi ori celebrul Foie Gras sunt doar câteva exemple.

Zeci de oameni şi-au schimbat numele în ''Somon'', pentru a profita de promoţia unui restaurant
Zeci de oameni şi-au schimbat numele în ''Somon'', pentru a profita de promoţia unui restaurant

Isterie în Taiwan. După ce un restaurant a lansat o promoție neobișnuită, oamenii au început să-și schimbe numele în "Somon".

Sushi și praline cu slănină aromată, la un târg din Brașov. Reacția turiștilor
Sushi și praline cu slănină aromată, la un târg din Brașov. Reacția turiștilor

Dacă anotimpul rece e pe sfârşite, asta nu înseamnă că nu ne putem bucura încă de gusturile iernii. În acest weekend, slănină a fost vedeta târgurilor cu produse tradiţionale româneşti din Sibiu şi Braşov.

Sportiv dat afară dintr-un restaurant după ce a mâncat 100 de porţii de sushi
Sportiv dat afară dintr-un restaurant după ce a mâncat 100 de porţii de sushi

Lui Jaroslav Bobrowski, un sportiv german de triatlon, i-a fost interzis accesul la un bufet all-you-can-eat din Bavaria după ce a mâncat aproape 100 de porţii de sushi într-o singură seară, relatează publicaţia germană The Local.

Recomandări
Cod portocaliu și galben de viscol şi vânt în mai multe zone din țară. Care sunt județele afectate de vreme rea. HARTĂ
Cod portocaliu și galben de viscol şi vânt în mai multe zone din țară. Care sunt județele afectate de vreme rea. HARTĂ

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, joi dimineață, o avertizare Cod portocaliu de vânt puternic, valabilă până joi seară, și două avertizări Cod galben de viscol şi vânt puternic, valabile până vineri dimineață.

Misterul care înconjoară prăbușirea avionului Azerbaijan Airlines. Imagini de la bord surprinse înainte de tragedie
Misterul care înconjoară prăbușirea avionului Azerbaijan Airlines. Imagini de la bord surprinse înainte de tragedie

Continuă ancheta în cazul tragediei aviatice din Kazahstan. Autoritățile au găsit cutia neagră a aparatului de zbor, cu ultimele convorbiri din cabina de pilotaj.

România la finalul lui 2024: Perspectivă negativă și riscul de a deveni nerecomandată pentru investiții
România la finalul lui 2024: Perspectivă negativă și riscul de a deveni nerecomandată pentru investiții

România încheie anul 2024 cu perspectivă negativă şi riscă să alunece înspre statutul de ţară nerecomandată pentru investiţii.