iLikeIT. Urban Air, aplicația care îți aduce la un loc toate trotinetele, bicicletele sau mașinile de închiriat

Dată publicare: 13-04-2021 10:35
Dată actualizare: 13-04-2021 10:42


iLikeIT. Urban Air, aplicația care îți aduce la...
iLikeIT. Urban Air, aplicația care îți aduce la...

Prea multe aplicații pentru închiriat trotinete, biciclete sau autoturisme? Nicio problemă! Există una care combină aproape toate serviciile de transport alternativ.

 

Aplicația, sută la sută românească, are deja succes și peste hotare.

Vorbim cu Mihai Rotaru, de la Neobility, umbrela mai mare a aplicației Urban Air. Este o aplicație foarte interesantă, pentru că dacă vrei să iei o trotinetă în București, s-ar putea să nu găsești cea de care ai nevoie chiar lângă tine și sunt vreo 10 aplicații diferite disponibile în acest sens.

Soluția lui Mihai este să-ți ofere o aplicație care să le înglobeze pe toate. Urban Air se numește, o aplicație foarte bine făcută, disponibilă în 60 de orașe la nivel global.

”Aplicația nu costă nimic, îți economisește timp și are în România peste 10.000 de utilizatori, dar o piață pentru noi este și Tel Aviv-ul, care este un oraș care are multe soluții de mobilitate și o populație care adoptă foarte ușor astfel de soluții.

Avem deja parteneriate semnate în Europa, în America Latină- spre exemplu Chile, în Madrid”, a explicat Mihai Rotaru.

Ideile bune pleacă întotdeauna de la niște probleme și ideea pare să rezolve foarte bine aceste probleme, pentru că de multe ori te uiți după cel mai bun preț, alteori te grăbești foarte tare și nu mai contează prețul, nu găsești mașină, ți-ai schimbat telefonul- soluția aceasta pare să fie ca un fel de dosar cu toate acestea la un loc.

”Compania există de un an de zile, iar acest concept este de șase luni, vrem să construim soluții care să sprijine noua mobilitate urbană”, a mai spus Rotaru.