iLikeIT. Primele imagini cu iPhone XI. Câte camere va avea noul telefon de la Apple


Ultimul update: Miercuri 15 Mai 2019 09:56
Data publicarii: Miercuri 15 Mai 2019 08:14
Categorie: iLikeIT

Noul iPhone va avea trei camere foto. Informaţii proaspete au scăpat pe internet cu câteva luni înainte de lansarea oficială.

Imaginile cu următorul iPhone, cunoscut în acest moment drept iPhone XI, provin din China, fiind „scurgeri” dfin fabrici” . De pildă, specificaţiile pentru carcasă şi matriţele dezvăluite pe Internet, indică faptul că telefonul va avea 3 camere şi margini mai subţiri.

Există şi imagini care ar prezenta telefonul deja produs, dar şi o simulăre 3D pe baza datelor dezvăluite de diversele companii chinezeşti care produc componente. Ca dimensiune, va fi în continuare un telefon mare, de 6,1 inchi. 

FaceID ar putea fi îmbunătăţit iar camera ar putea aduce îmbunătăţiri semnificative. iPhone XI va avea 3 camere şi iPhone XR2, probabil 2 camere.

Toate aceste informaţii sunt însă neoficiale. Oficial, noul telefon de la Apple se lansează în septembrie. George Buhnici vine cu mai multe detalii  în video.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

iLikeIT. Apple se pregătește să intre în România cu sistemul Pay
iLikeIT. Ce aduce nou Huawei P30 Pro, comparativ cu Galaxy S10 şi iPhone 10s Max
Ce s-a întâmplat cu tânărul care și-a vândut un rinichi ca să-și cumpere iPhone