iLikeIT. Jocul săptămânii este Untitled Goose Game și are o gâscă în rolul principal

Ultima actualizare: 19-10-2019 10:47

Untitled Goose Game este recomandarea lui Marian din această săptămână. Un fel de Red Dead Redemption, dar cu o gâscă în rolul principal.

Cum ar arată GTA 5 dacă-n locul lui Trevor pui o gâscă? Jocul se numește "Untitled Goose Game" și e de departe jocul despre care se va vorbi cel mai mult în acest an. N-are pic de poveste.

Scenariu? Pfff...nu! Logică? Nici măcar. E vorba doar despre o gâscă independentă și plină de bani, adunați după îndeplinirea cu succes a unor misiuni. Pentru că...de ce nu?!

Psihanaliza de tastatură zice că gâsca trebuie să fie cea mai rea versiune a ta. Victima preferată: fermierul. E mereu în joc de glezne, pentru că ai drept sarcină să-i scoți morcovii din grădină, să-i faci varza varză și dovleceii chisăliță. De parcă nu ar fi suficient, mai poți să furi și să pitești diverse obiecte prin tufiș...

Dacă faci asta cu brio, exact ca-ntr-o comedie de 5,6 pe IMDB, fermierul își dă una în cap cu ciocanul și - surpriză - se deschide poarta către următorul nivel. Unde, sunt și mai multe tentații! Aici începe viața adevărată!

Altfel, gâsca e ușor de controlat, nu trebuie să fii vreun Nils Holgersson să faci asta. Cu un buton, eroina - băi, să mai aud la Hollywood că nu avem gagici mișto în filme!! - face, vorba aia, că o gâscă ... sau dă din aripi.

Jocul costă 16 euro pe PC, MAC și Nintendo Switch.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO