iLikeIT. Gadgeturile cu 4 sau 5 camere foto, metoda de atragere a cumpărătorilor

Ultimul update: Marti 16 Octombrie 2018 09:59
Data publicarii: Marti 16 Octombrie 2018 09:42
Categorie: iLikeIT

Producătorii încearcă noi tehnologii pe gadgeturi, ca să ne facă să cheltuim și mai ușor banii. Așa ajungem, de exemplu, să găsim ecrane pe încălțări sau pe brățările ceasurilor - ori ca pe telefoane să avem chiar și 5 camere. 

Și ciudățeniile nu se opresc aici.

Un prim exemplu este perechea de încălțări cu patru ecrane: unul în tălpi și restul pe logo-urile laterale. Poate că rolul lor este unul estetic, dar ne arată că pot fi puse ecrane pe orice dispozitiv. Aceeași tehnologie poate fi folosită și pentru ceasurile de mână.

Un model de la Sony poate să afișeze notificările de pe telefon direct pe brățară.

Așadar, să luăm acest model și pentru electrocasnicele mari din casă; pe ușile frigiderelor e loc suficient pentru ecrane de cel puțin 15 inchi și sunt deja producători care încep să le monteze. Au sisteme de operare similare tabletelor și pot afișa rețete, prognoza meteo sau calendarul cu întâlnirile de peste zi.

Și în zona telefoanelor producătorii încearcă să iasă din tipare.

Samsung a lansat de curând noul model de telefon Galaxy A9, care vine cu 4 camere foto pe spate. De ce? Are o camera wide, alta cu factor de mărire dublu, cea principala are 24 de megapixeli - și e ajutată de un alt senzor de profunzime, pentru efect de blur, pentru portrete.

Palm, producătorul de telefoane mobile, revine cu un nou dispozitiv cu ecran de 3,3 inch, construit pentru cei care vor să folosească smartphone-urile cât mai puțin în viața de zi cu zi.

Vine cu o baterie care poate să țină toată ziua și un Android simplificat, care poate rula fără probleme orice fel de aplicație, dar e limitat când vine vorba de rețele sociale sau conținut video. Are procesor Snapdragon 435, 3 giga memorie RAM și un spațiu de stocare de 32 de GB. Și da, arată ca un iPhone 10 în miniatură. Costă doar 350 de dolari.

Ar mai fi de notat aici și telefonul spectaculos al celor de la ZTE, pe care-l poți purta la mână.

Sorin Drache - sorindrache.ro: ”Am văzut la standul de la Nubia un smartphone, spun ei, pe care îl pui pe încheietură și teoretic ar trebui să funcționeze ca și telefon. Va funcționa cu E-Sim, adică nu o să aibă o cartelă fizică, cam ceva similar cu ce au cei de la Apple pe Watch. E un prototip care cică se lansează anul acesta, și da, m-a făcut să spun WOW.''

Nubia Alpha nu are încă data de lansare bătută în cuie și nici măcar un preț oficial, dar ar putea costa mai bine de 1000 de dolari, datorită tehnologiei încă noi pe care o înglobează.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

iLikeIT. Aplicații care vă pot ajuta să slăbiți
iLikeIT. Aplicații care vă pot ajuta să slăbiți
radu paltineanu
Povestea românului care a traversat America, de la nord la sud, cu bicicleta
iLikeIT. Jocul săptămânii: Fallout 76
iLikeIT. Ce specificaţii va avea Samsung Galaxy F şi când va fi lansat
iLikeIT: Unde și ce fel produse putem găsi pentru cumpărăturile de Black Friday
iLikeIT: Cum poate fi învățată programarea mai ușor cu ajutorul roboților
iLikeIT: Cum ne putem pregăti pentru Black Friday. Sfaturi despre cum să cumpărăm inteligent
Tik Tok
iLikeIT. Ce știe să facă TikTok, aplicația de socializare care a cucerit Asia și America