iLikeIT. Google a lansat telefoanele Pixel 3 și Pixel 3 XL, precum și tableta Google Slate

Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Sambata 13 Octombrie 2018 10:24
Categorie: iLikeIT

Din categoria ce ne dorim, astăzi dăm pagina la capitolul Pixel. Telefoanele Google sunt tare spectaculoase, doar... că nu ajung în țară noastră, oficial. Noi tot sperăm, deşi, iată, pe piață a apărut a treia generaţie.

Este o generație care folosește inteligență artificială pentru a obține cele mai bune fotografii făcute cu un telefon mobil.

Plus experiența unui Android curat la mai puțin de 1000 de euro! Chilipir!

Google Pixel 3 și Pixel 3 XL. Primul dintre ele, generația a treia departe de România, are ecran de 5,5 inch. Vine cu cel mai nou procesor Qualcomm - Snapdragon 845, ecran OLED și se laudă cu inteligență artificială care lucrează non-stop pe telefon.

De ce Pixel și nu iPhone sau Samsung? Camera, considerată de mulți drept cea mai bună pusă pe un smartphone vreodată.

Cum, mă, să nu aducă și în România?

...Poate ați observat că e una singură și nu două sau trei câte se poartă acum. Google s-a folosit de toate datele pe care noi le lăsăm pe internet ca să o creeze. Spectacol e și-n față: pentru selfie sunt de-acum două obiective, dintre care un wide, ca să ne prindă pe toți la cadru, în instantaneu. Și fără ”beauty mode”, ci așa așa cum ne-a dat mama natură pe lume.

XL e varianta mai mare a aceluiași telefon. Diferența e dată doar de ecranul aruncat dintr-o margine în cealaltă...cu moț. Poate cel mai înalt moț de pe un telefon, ar zice Apple dacă ar fi telefonul lor. Prețul? 799 dolari fără taxe pentru Pixel 3 și 900 pentru XL. Asta în State, deci spre mia de euro, în varianta de top pe continent.

Apropo, singurul canal oficial pe care poți obține vreunul din telefoane se numește ”neamuri și prieteni”. Fără glumă și cu garanție. Altfel...zona gri abia te așteaptă!

Bomba, dacă putem să-i spunem așa, se duce în zona productivității. Tableta Google Slate costă 600 de dolari și vine cu Chrome OS. Un sistem de operare rapid și bine organizat pentru cei pe fugă, de asemenea, compatibil cu aplicații de Android.

Tableta poate fi transformată în laptop cu acest accesoriu de 200 de dolari, un soi de tastatură-coperta.

Și iată că la 800 de dolari, fără taxe, ai un gadget ultra-portabil și rapid, o alternativă bună la iPad-urile PRO, cu care împarte aceeași diagonală a ecranului.

Al treilea gadget arată a ramă foto digitală. Nu e una, slavă Domnului, asta ne mai lipsea! Home Hub îți spune cum e vremea pe afară ca să schimbi temperatura din casă, să mai stingi un bec... totul prin comenzi vocale.

Ba chiar imită și cartonașele din Google Assistant, ca să-ți spună ce întâlniri aveți în calendar ori cum e traficul în drum spre serviciu. Sau poate vrei vreo rețetă? 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

iLikeIT. Tot ce trebuie să știm despre mașinile electrice: avantaje și prețuri
iLikeIT. Tot ce trebuie să știm despre mașinile electrice: avantaje și prețuri
arta VR
iLikeIT. Culturesc 100, galerie românească de artă în VR
iLikeIT. Cu ce sumă poți cumpăra o boxă expusă la MoMA în New York
”Ne pare rău”. O nouă eroare a Facebook, care afectează milioane de utilizatori
iLikeIT. George Buhnici și Marian Andrei prezintă gadget-urile anului 2018
iLikeIT. Cele mai spectaculoase 4 jocuri ale anului 2018
iLikeIT. Jocuri pentru weekend: Brawl Stars și Crowd City
ilikeIT
iLikeIT. Filmări inedite de pe reţelele de socializare