iLikeIT. FameUP, aplicația care îi plătește pe cei care au minim 500 urmăritori pe Instagram

Ultima actualizare: 25-08-2021 09:52

Tot mai multe afaceri românești reușesc să atragă finanțări de milioane de euro. Un exemplu este o platformă care promite bani pentru cei care au mulți urmăritori pe rețele de socializare.

Aplicația se numește FameUP și poate conecta orice utilizator de Instagram cu mai mult de 500 de urmăritori cu mii de branduri locale și naționale, dispuse să ofere produse, servicii sau chiar bani în schimbul promovării pe Instagram.

Ionuț Pătrășcoiu, fondator FameUP: ”Suntem o aplicație mobilă și dăm posibilitatea tinerilor din Instagram, în momentul de față, nu cu mulți urmăritori, ci cu peste 500 de urmăritori, utilizatorii normali, să beneficieze de produse sau servicii de la brandurile locale în schmimbul unor postări pe contul lor de Instagram.

Toate conturile de Instagram sunt verificate automat, pentru a descoperi eventualele nereguli: urmăritori falși, mesaje indecente și așa mai departe.

Ionuț Pătrășcoiu, fondator FameUP: ”Eu sunt pe un cont de utilizator, am posibilitatea să beneficiez de o pizza, de a merge la salon și să beneficiez de un serviciu - în schimbul câtorva postări pentru acest business. Noi le arătăm efectiv tinerilor ce trebuie să facă. Ei merg acolo și pot să beneficieze de aceste produse și servicii în schimbul unor postări pe contul lor.”

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO