iLikeIT. Cele mai spectaculoase 4 jocuri ale anului 2018


Ultimul update: Sambata 15 Decembrie 2018 15:39
Data publicarii: Vineri 14 Decembrie 2018 15:51
Categorie: iLikeIT

Marian Andrei - recomandări. Intrăm curând în vacanță. Ce facem cu timpul nostru?

Simplu: înainte de toate, familia e importantă. Petreceți cel puțin 30 de minute cu ei, apoi intraţi în lumile fascinante unde nu există probleme cu autostrăzi şi unde, dacă te accidentezi, poţi să dai restart.

Red Dead Redemption 2

E un joc care apare o dată la deceniu. Joc complex şi complet, la care s-a lucrat 8 ani. Rezultatul: o lume paralelă, pusă pe coordoante la început de secol XX. În RDR2 te poţi pierde, uiţi noţiunea timpului şi de valoarea reală a banului. Sunt cel puţin 80 de ore de joc ca să termini întreaga poveste, fără să te pierzi altfel în misiunile secundare.

Grafica este spectaculoasă, la fel şi interacţiunile cu inteligenţa artificială din joc. Sunt oameni care au urmărit, de exemplu, ce fac personajele din joc şi au descoperit că au propria lor viaţă. Muncesc, beau şi dorm. Atenţia la detalii este fantastică şi Red Dead Redemption 2 ştie să fascineze

God of War

Al doilea joc care merită atenţie sporită este God of War. Ediţia lansată anul acesta a primit altfel şi titlul de cel mai bun joc din 2018. God of War urmăreşte povestea tumultoasă a legendarului Kratos, după scandalul cu Zeus.

Acesta cere azil în peninsula scandinavă, unde îşi întemeiază familia. Apare şi Atreus, copilul răsfăţat al zeilor. Bătălii spectaculoase cu ogri, troli şi topoare zburătoare

F1 2018

Dacă ești fan maşini şi fan Formula 1, există şi un joc pe care-l poţi practica acum în vacanţa de iarnă. Cel puţin eu ştiu ce o să fac.

Formula 1 urmăreşte un sezon complet cu noile maşini, absolut spectaculoase, cele mai rapide făcute vreodată. Ai fiecare circuit din calendar cu fiecare bolid în parte. Există şi un mod Carieră, unde începi să te dezvolţi, cu contracte care pot fi desfăcute dacă nu performezi.

Evident, componenta multiplayer este la loc de cinste. Atenţie, jocul intră din când în când şi la mici promoţii şi merge excelent cu volan.

Players Unknowns Battleground

Iar la final, ne facem că nu vedem Fornite și recomandăm Player Unknowns Battleground.

Aruncat într-un mic con de umbră, însă, după părerea noastră, cel mai bun Battle Royale de pe piață. Au apărut şi hărţi noi, unele cu zăpadă.

A fost şi optimizat, deci se mişcă mult mai bine şi... deja mi-am făcut singur poftă de joc. A, da, și costă doar 30 de dolari, iar de-acum este disponibil și pe PS4!

 

iLikeIT. Jocuri pentru weekend: Brawl Stars și Crowd City
iLikeIT. Jocuri pentru weekend: Brawl Stars și Crowd City
iLikeIT. Ce au în comun LG, Samsung şi Google?
iLikeIT. Ce au în comun LG, Samsung şi Google?
iLikeIT. Gadgeturi pentru 2019. telefonul cu ecran flexibil și camere integrate în ecrane
iLikeIT. Gadgeturi pentru 2019. telefonul cu ecran flexibil și camere integrate în ecrane
experienta star wars
"Călătoria" în lumea Star Wars, posibilă datorită unei tehnici moderne. Prețul experienței
Surse Bloomberg: Rivalul Netflix și Disney, Apple TV+, se va lansa în noiembrie
Bloomberg: Conversațiile utilizatorilor, înregistrate de Facebook. Explicația oferită
Samsung a prezentat noile modele Galaxy: Note 10 și Note 10 Plus
Samsung a prezentat Galaxy Note 10 şi Galaxy Note 10 Plus, compatibil cu reţeaua 5G
Facebook și Instagram au din nou probleme în mai multe țări
aer conditionat
iLikeIT. Cum arată aerul condiționat pe care îl ”montezi” pe cămașă