iLikeIT. Care sunt cele mai importante noutăți de la lansarea iPhone 11 și Apple TV+


Ultimul update: Sambata 14 Septembrie 2019 10:53
Data publicarii: Sambata 14 Septembrie 2019 10:52
Categorie: iLikeIT

Să jucăm cinstit, încă de la început. A fost una dintre cele mai bune prezentări Apple din ultimii ani. Ne-am ales cu telefoane bune și compatibile...cu buzunarele tuturor, plus servicii deloc de neglijat.

Să le luăm pe rând.

iPhone 11 are un preț de pornire de 700 de dolari. Vine cu două camere pe spate, una wide și cealaltă ultra-wide și cel mai nou procesor A13 Bionic. E practic succesorul lui iPhone 10R, cu același ecran Liquid Retina și baterie cât pentru o zi întreagă. Trecerea la acest nume are logică și explicăm de ce. Iphone 10r a fost cel mai vândut model apple din ultimii ani.

Va rămâne cea mai populară opțiune pentru cei mai mulți, pentru că e ușor de folosit, are autonomie bună, e colorat iar prețul pleacă de la 699 dolari fără taxe.

Dacă ești utilizator avid, creator de conținut mai precis, și poți să folosești întregul potențial al celor trei camere de pe iPhone 11 Pro și Pro Max, atunci e clară decizia. Cele două costă 999 de dolari, respectiv 1099 de dolari.

Partea proastă e că stocarea de bază e de 64 GB, ceea ce e o glumă la care doar Apple râde. 150 de dolari trebuie să plătești în plus pentru 256 de GB. Ia, mai faci reclamă la pastă de dinți?!

Sunt două lucruri care “vând” noul Pro - ecranul OLED, cu un nume fancy gen XDR, dar și camerele foto, care pot înregistra simultan, iar în post-producție poți să selectezi sursa de video, plus o mulțime de soluții de editare oferite din prima, în telefon. Gratuit.

Așadar, pentru utilizatorul de rând, iPhone 11. Pentru conținut și abuzat camerele, Pro. Nu uitați, însă, că iPhone 8 rămâne pe piață, la 450 de dolari, iar iPhone XR e de-acum 599 dolari. Avem, deci, ripostă la Android pe aproape toate zonele de preț. Unde, apropo, iOS 13 va rula fără sughiț.

Am primit și o ofertă nouă în zona tabletelor. iPad generația a 7-a, cu suport pentru tastatură, Pencil și o diagonală de 10.2 inch. 1,400 de lei e pretul fara taxe. Da, are procesorul de pe iPhone 7, dar să nu utiăm că iPhone 7 este numai bun și astăzi.

În rest, niciun update pentru MacBook-uri sau pentru iPad-urile PRO, ceva care să te facă să te simți prost că ți le-ai luat cu câteva luni în urmă. Ceea ce ne bucură. Sau nu. Hai, amestecate...

Bun...Apple intră și-n lumea serviciilor de streaming. Apple TV+ costă 5 dolari pentru toată familia și anunță producții spectaculoase, dar mai puține decât la Netflix. Va fi disponibil și-n România.

Preferatul nostru e însă Apple Arcade, care cere tot 5 dolari pe lună. Promite să aducă cel puțin 100 de titluri premium, jocuri ca pe consola pe telefon sau tabletă, fara reclame care să întrerupă experiența.

Apple a lansat iPhone 11, iPhone 11 Pro și serviciul Apple TV Plus. Specificații și prețuri
Apple a lansat iPhone 11, iPhone 11 Pro și serviciul Apple TV Plus. Specificații și prețuri
Apple lanseaza noul iPhone 11 si Apple TV Plus. ACUM LIVE VIDEO
Apple lanseaza noul iPhone 11 si Apple TV Plus. ACUM LIVE VIDEO
Huawei a lansat P30 Pro. Ce noutăți are telefonul care vrea să bată iPhone și Samsung
Huawei a lansat P30 Pro. Ce noutăți are telefonul care vrea să bată iPhone și Samsung
Secretul succesului pe Tik Tok
Cea mai descărcată aplicaţie din lume, creată de chinezi. Cum o folosesc românii
Sezonul 13 iLikeIT se termină sâmbătă! Colaborarea cu George Buhnici se încheie
Huawei a lansat primul său telefon pliabil, 5G Mate X, în China. Ce preț va avea
iLikeIT. Aplicația care ajută șoferii să economisească sute de ore de muncă
iLikeIT. Cum putem stoca fotografiile în siguranță
Facebook: Libra ar putea utiliza criptomonede garantate prin monede diferite
iLikeIT. Cel mai puternic telefon chinezesc de până acum vine fără servicii Google
Cel mai puternic telefon chinezesc de până acum vine fără servicii Google