iLike IT. Care sunt cele mai noi aplicatii pentru smartphone-uri, pentru fiecare platforma in parte

Ultima actualizare: 18-02-2013 07:01

Degeaba ai telefon inteligent, daca nu ai si cele mai tari aplicatii. George Buhnici are cateva propuneri, pe care le puteti incerca in acest weekend.

Pe piata au aparut mai multe aplicatii deosebite, compatibile cu fiecare platforma de smartphone in parte.

Spre exemplul pentru Android, George Buhnici a incercat aplicatia Team Viewer. Cu ajutorul ei, putem controla de pe telefonul mobil un laptop. Vedem imaginile de pe calculator, de la distanta, dar putem sa si intervenim, sa modificam ceva pe el. Astfel ii putem ajuta pe cei de acasa, care nu se descurca la calculator, in timp ce noi suntem plecati.

Pentru platforma iOS, George a incercat un joc 3D, Trainz Driver. Nu este un simulator obisnuit, pentru ca el va permite sa vedeti cabina mecanicului si sa actionati manetele, dar si sa priviti trenul folosind alte unghiuri. Este o varianta buna pentru cei pasionati de trenulete, dar care nu vor sa-si umple sufrageria de jucarii.

Pentru Windows Phone8 puteti incerca aplicatia Lomogram. Faceti o poza, alegeti efectele speciale dorite si chiar o puteti decupa, sa o faceti perfecta pentru profilul de Facebook, spre exemplu.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO