Cum se comportă telefoanele flexibile de la Samsung și ce surprize frumoase aduce noul Motorola

Ultima actualizare: 11-09-2021 12:06

A rămas un singur producător de telefoane flexibile: Samsung. Coreenii au atât de multă încredere în propria gamă Fold că au pus Note pe pauză pentru 2021.

 

Merită un telefon flexibil? Are o utilitate? Aflăm în minutele următoare când ne uităm și la cel mai nou telefon Oppo, dar și la seria Edge de la Motorola.

”Eu nu le mai numesc telefoane, le numesc accesorii de lux, bijuterii în unele cazuri”, spune Iulia Ionescu.

Un telefon flexibil Samsung costă circa 5.000 de lei. Dar ”sunt aceiași bani pe care îi dai pentru un iPhone 12 Pro și uităt-te câtă inovație ai într-un iPhone 12 Pro și la câtă inovație e la un Samsung Galaxy Z Flip 3. Pare de jucărie, dar nu este și cred eu că, cu designe-ul de anul acesta, chiar le-a ieșit foarte bine. Pentru prima dată pot să spun că este un telefon pentru toată lumea”, explică Marian Andrei.

Ambele telefoane, și Fold, și Flip, rezistă la picături de apă, sunt mult mai solide, mai bine finisate. Ce avem diferit la Flip sunt cele două camere wide de 12 MP fiecare de pe spate și un display mult mai mare.

Un design în general mai prietenos, s-au gândit inclusiv la modul în care putem să personalizăm aceste telefoane. Pot fi cumpărate acum tot felul e accesorii prin care poți să-ți fac telefonul unic.

Deși avem o generație mult mai performantă din diverse puncte de vedere, este totuși o variantă mai ieftină decât cele lansate anterior.

 

Noul Motorola, cel mai bun telefon la categoria sa de preț

 

Generația Fold 3 este un pic mai subțire, pare mai bine finisat, este mai rezistent și dacă îl scap din greșeală pe jos nu-mi fac probleme. Avem 3 finisaje, toate se numesc Phantom.

Camerele sunt mult mai bine ascunse, dar camera de selfie nu este din păcate foarte bună, are doar 4 MP.

Oppo Reno 6 Pro a fost lansat acum câteva zile și are finisaje foarte interesante. 64 MP are camerele de pe Oppo, un telefon care costă 4.000 de lei în acest moment, nu este un telefon ”amiral”, dar este cel mai puternic pe care Oppo îl vinde acum în România.

Noul telefon Motorola Edge 20 Pro costă 3.300 lei și are un finisaj superb și avem și Moto Edge 20 simplu, care costă 2.300 de lei. 108 MP avem la camerele de pe ambele telefoane.

E un telefon foarte interesant, pe care l-am și folosit câteva zile, e spectaculos. La acest preț nu găsești telefoane mai bune. O plăcută plăcută din partea Motorola, care revine puternic pe piață.

Și un alt telefon interesant, pe care nu-l prea văd la oameni, este ultimul Sony. Are ecran 4 K HDR, atenția la detalii pe acest telefon este fantastică. Nu-l vedem prea des pentru că este încă scump, costă 6.000 de lei.

 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO