Jocul săptămânii: Hades. Nicio rundă nu seamănă cu alta, ba chiar e recomandat să pierzi

×
Codul embed a fost copiat

Recomandarea de la jocul săptămânii este destul de dificilă. Hades se numește și poate fi jucat până la nesfârșit.

Nicio rundă nu seamănă cu alta, ba chiar e recomandat să pierzi ca să te întorci mai puternic. Și o să te enerveze de foarte multe ori. Și o să-ți strice și niște taste, dar merită.

Acest stil de joc este conceput ca tu să pierzi. Și o să pierzi de foarte multe ori. Doar că de fiecare dată când joci, deblochezi sau descoperi o altă putere care te ajută un pic mai mult ca la nivelul anterior. Apoi, după ce invevitabil o iei de la capăt, înveți ceva nou care te ajută mai departe și tot așa. Jocul devine din ce în ce mai ușor. Titlul nu are o finalitate. Poate fi jucat si rejucat de zeci de ori si niciodată nu va fi la fel. Lumea este generată automat aleatoriu. Pe lângă toate acestea, nu are nici scenarii cu super eroi sau prinţese care au nevoie de ajutor. Trebuie doar să apeşi fără întrerupere pe butoanele de luptă.

Hades este făcut de Supergiant Games, o companie renumită în industria de gaming pentru titluri de succes ca Bastion sau Transistor.

Hades nu este o excepție, jocul fiind deja disponibil pe aproape toate platformele posibile de gaming, precum noile și vechile generații de Xbox și Playstation, Nintendo Switch și PC. Îl vei găsi gratis pe Xbox prin serviciul Game Pass, pe PlayStation costă 120 de RON, iar pe PC, prin Epic Store, îl vei putea cumpăra la 102 RON.

Citește și
Quantum
iLikeIT. Fizica cuantică, pe înțelesul tuturor. Jocul realizat de doi români

Poate părea descurajant, dar un astfel de joc te poate ține captivat chiar şi zeci de ore. Iar în cazul în care stilul grafic din Hades nu vă surâde sau aveţi ceva cu jocurile care arată astfel, atunci sunt o multitudine de alte jocuri care să satisfacă nevoia de Rogue-like și să te țină ocupat cu zilele.

Un astfel de titlu ar fi Dead Cells, cu o grafică retro în 16 biți. Altul mai modern ar fi Returnal, pe care îl regăsești doar pe PlayStation 5. Iar dacă nu ai un PS5, foarte similar cu acesta este Risk of Rain 2, pe care îl poți găsi pe aproape orice platformă de gaming. Rogue Legacy vine cu grafică pixelată și acesta vine cu o tentă amuzantă în modul în care ajungi să îți alegi personajele.

Citește și...
O fată de 14 ani din Botoșani s-a sinucis după ce ar fi participat la un joc online
O fată de 14 ani din Botoșani s-a sinucis după ce ar fi participat la un joc online

O fetiţă de 14 ani din localitatea Coţuşca, judeţul Botoşani, s-a sinucis duminică seară, ea fiind găsită moartă într-o anexă a locuinţei, a declarat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Valeriu Chihaia.

iLikeIT. Fizica cuantică, pe înțelesul tuturor. Jocul realizat de doi români
iLikeIT. Fizica cuantică, pe înțelesul tuturor. Jocul realizat de doi români

Doi români au creat un joc care face fizica cuantică mai accesibilă publicului larg. Utilizatorii Quantum Odyssey pot învăța efectiv cum să programeze un calculator cuantic.

Recomandări
Ce salariu vor încasa primarii și viceprimarii după noua majorare salarială. Edilul unui municipiu va avea 20.700 lei brut
Ce salariu vor încasa primarii și viceprimarii după noua majorare salarială. Edilul unui municipiu va avea 20.700 lei brut

Sub pretextul că repară o mare nedreptate, parlamentarii puterii au majorat marți salariile primarilor şi viceprimarilor.

Premierul danez: Scurgerile inexplicabile de gaze naturale din Nord Stream 1 şi 2, cauzate de
Premierul danez: Scurgerile inexplicabile de gaze naturale din Nord Stream 1 şi 2, cauzate de "acte deliberate"

Scurgeri inexplicabile de gaze naturale din gazoductele Nord Stream 1 şi 2, la Marea Baltică, sunt cauzate de "acte deliberate" şi nu de un "accident”, a declarat, marţi seară, premierul danez, scrie AFP.

 

Rezultatele referendumurilor din Ucraina. Pro-rușii revendică victoria. Medvedev:
Rezultatele referendumurilor din Ucraina. Pro-rușii revendică victoria. Medvedev: "Bine aţi venit acasă, în Rusia!"

Autorităţile de ocupaţie pro-ruse din regiunile ucrainene Zaporojie, Herson şi Lugansk au anunţat marţi seară victoria la referendumurile ilegitime de anexare a acestor teritorii la Rusia, transmite AFP.