Ce trebuie sa faci ca sa impresionezi prin contul tau de Facebook. Secretul unui profil de succes

Ultima actualizare: 22-10-2012 11:59
facebook

Un studiu a demonstrat care este secretul din spatele unui profil de succes pe Facebook. Iata de ce anume trebuie sa tineti cont, ca sa fiti cautati de angajatori sau de parteneri.

Potrivit cercetatorilor de la Universitatea din Missouri, fotografia publicata la profil si comentariile care o insotesc sunt cele mai importante. Ele lasa o impresie puternica referitor la statutul social al persoanei respective.

Aceste doua detalii, fotografia si comentariile de sub ea, sunt mult mai importante decat orice alta pagina a contului.

Foarte importante sunt si informatiile aditionale adaugate la profil, lipsa acestora facand o impresia proasta celor care vizualizeaza profilul.

Studiul a vizat 100 de studenti, care detin cont pe Facebook. Realizatorii cercetatorii sustin ca nu este esential ca fotografia sa apartina proprietarului contului, poate fi a unui atlet sau cantaret cunoscut, mesajul sugerat de folosirea acesteia fiind – “mie imi place sportul”, sau “eu cant la acest instrument”.

In lume, aproximativ 850 de milioane de persoane folosesc regulat Facebook, pentru a comunica. Tot mai multi angajatori sunt interesati sa vada contul unui potential angajat.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO