Marian Andrei ne aduce la iLike IT cele mai noi telefoane pentru pasionații de fotografie. Care sunt acestea aflăm acum.  

Avem trei telefoane dedicate celor pasionați de fotografie; toate sunt cu Android și sunt recent lansate.

Telefonul de la Honor, se numește Magic 4 Pro. Honor revine pe piața din România, înainte era parte din Huawei, acum sunt o companie separată, iar acesta este flagship-ul lor și se vede că este un telefon dedicat pentru fotografie.

Incendiu la un club din centrul Timișoarei. Zeci de tineri au fost evacuați

Este un telefon foarte interesant, care mă duce foarte mult cu gândul la vechile modele Huawei, inclusiv seria Mate, prin felul în care sunt așezate camerele de selfie, modul în care arată sistemul de operare.

Singura problemă pe care o văd e că e destul de greu să dai 1.000 de euro pe un telefon de care nu ai auzit.

Sony Xperia 1 Mark 4, unul dintre cele mai bune telefoane scoase anul acesta

Nu știu câți dintre voi ați auzit de Vivo, este o companie tot din China; acesta este tot un flagship, X80 Pro, cu un ecran foarte mare și zonă de camere foarte mare. Se mișcă foarte bine, este foarte puternic.

Protestele de la benzinării au continuat în Capitală. Șoferii au format cozi pentru a cumpăra câteva picături de carburant

Mai avem un telefon: Sony Xperia 1 Mark 4, unul dintre cele mai bune telefoane cu Android de anul acesta, cu o tehnologie care m-a impresionat. Și acesta costă tot 1.000 de euro, dar acesta este prețul pentru astfel de telefoane.

Informațiile complete despre aceste telefoane pot fi aflate din VIDEO-ul atașat.