Spectacol exploziv maine seara la Deva. Protagonistul principal: Goran Bregovic

25-10-2012 12:59


Goran Bregovic

Artistul Goran Bregovic va concerta, vineri, pe stadionul „Cetate” din Deva. Spectacolul va fi deschis de trupa Hara, care va intra pe scenă la ora 18.45 şi va cânta timp de o oră. Va urma recitalul lui Goran Bregovic, care se va încheia la ora 22.00.

 „Artiştii vor sosi vineri şi vor fi cazaţi la un hotel din Deva, unde vor rămâne până sâmbătă. Noi spunem că pregătirile au fost încheiate şi ne uităm, cu emoţie, la buletinul meteo, pentru că ne dorim să avem vreme bună. Temperatura va fi destul de bună pentru sfârşitul lunii octombrie. Sperăm că va fi un concert reuşit, care va plăcea”, a declarat marţi directorul Asociaţiei Culturale DevArt, Alexandru Gruian.

Organizatorii concertului spun ca accesul publicului pe stadion de va face începând cu ora 17.00. Cei care vin cu masina trebuie sa stie ca parcarea acestora este interzisa pe o raza de 500 de metri in jurul stadionului.

Daca vreti sa fiti martorii unui concert de neuitat, trebuie sa va grabiti intrucat bilete mai puteti cumpara doar la nivelul gazonului. Cele din tribune au fost deja epuizate. Biletele se găsesc la casa de cultură Drăgan Muntean din Deva, iar în ziua concertului şi la o casierie deschisă special la staţia de plecare a telecabinei de pe Cetatea Deva, în imediata apropiere a stadionului, la pretul de 30 de lei.

Organizatorii spectacolului spun ca se asteapta ca toate cele 6.500 de bilete sa fie epuizate pana maine seara.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO