Si-a pierdut numele de “mama” si va sta 6 ani dupa gratii pentru ca si-a abandonat pruncul la gunoi

07-10-2013 14:59


ghena

 Este vorba despre o femeie fara suflet din Petrosani, judetul Hunedoara , care, la numai trei ore dupa ce a adus pe lume un copil, l-a abandonat la o ghena din oras.

 Totul s-a petrecut in luna mai a acestui an, cand bebelusul a fost gasit de cativa angajati de la compania de salubrizare a orasului. Baietelul nou nascut plangea, si acest lucru a atras atentia asupra sa. Muncitorii care l-au auzit au sunat imediat la 112 si o ambulanta l-a dus pe prunc la spital.

Desi era in hipotermie, medicii l-au ingrijit si imediat bebelusul s-a insanatosit. Atunci, cel care l-a gasit, a spus ca isi doreste sa-i dea numele sau – acela de Petru. Femeia iresponsabila care si-a abandonat copilul a fost gasita la scurt timp de politisti.

Astazi, la patru luni de la incident, ea si-a pierdut numele de “mama”, pentru cinci ani de zile si a fost decazuta din drepturile parintesti. Femeia care nu va mai avea drept de tutore legal al micutului trebuie sa ispaseasca si o pedeapsa de sase ani de inchisoare pentru tentativa de omor calificat.

Prunc abandonat intr-o ghena de gunoi, salvat de un angajat de la salubritate. Starea bebelusului

 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO