Politistul retinut pentru act sexual cu un minor ramane in arest. Recursul sau a fost respins

Ultima actualizare: 15-10-2012 10:48
suspect

Magistratii Tribunalului Hunedoara au respins joi recursul facut de politistul Adrian Sucila, arestat pentru act sexual cu un minor, corupere de minori si furt.

 

Politistul din Vulcan, Adrian Sucila a fost arestat in urma cu o saptamana pentru act sexual cu un minor, corupere de minori si furt. Barbatul a fost adus joi, cu catuse la maini, in fata magistratilor de la Tribunalul Hunedoara, la judecarea recursului la masura arestarii preventive impusa de Judecatoria Petrosani.

Adrian Sucila a declarat in fata judecatorilor ca este nevinovat si sustine ca intreaga poveste este o inscenare. Sucila a mai declarat ca nu exista probe impotriva sa si ca pana acum la dosar nu au fost depuse decat interceptari telefonice si sms-uri, fara sa existe fotografii sau fisiere video.

Nu sunt probe impotriva mea. Sunt nevinovat!”, a declarat, joi, la iesirea din sala de judecata politistul invinuit.

Intrebat in ce relatii se afla cu membrii familiei viceprimarului Stoica, Sucila a raspuns: „amicitie”. De altfel si in fata judecatorilor acesta a sustinut ca nu a intretinut relatii sexuale cu minorul de 16 ani si nici cu sora acestuia.

Pe de alta parte, potrivit procurorilor, in declaratia data de fata de 19 ani, acesta a recunoscut ca ar fi avut o relatie cu politistul.

Avocatii lui Sucila au cerut inlocuirea masurii arestarii preventive cu interdictia de a parasi tara, sau localitatea, insa judecătorii au respins recursul.

Instanta a respins recursul declarat de catre inculpatul S.D.A. impotriva Sentintei penale a Judecatoriei Petrosani, astfel se mentine masura arestarii preventive dispusa fata de acesta”, a declarat purtatorul de cuvant al Tribunalului Hunedoara, Ildiko Glăman.
 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO