Prins in flagrant de politisti in timp ce incerca sa fure releele de semnalizare ale CFR

Ultima actualizare: 24-02-2014 07:06
CFR Marfa 2

 Politistii de la Transporturi Feroviare din Hunedoara au surprins in flagrant un tanar care incerca sa fure mai multe relee de semnalizare ale Cailor Ferate Romane.

 Tanarul, in varsta de 24 de ani a fost vazut de politisti dupa ce a fortat usile a doua dulapuri in care se aflau componente ale instalatiei de dirijare si semnalizare a circulatiei feroviare. Hotul intentiona ca, din interior, sa fure releele electromagnetice. Prins asupra faptului, tanarul a fost retinut si dus la sectia de Politie. Aici s-a ales cu un dosar penal pentru tentativa de furt de elemente ale sistemelor de semnalizare.

Acesta este al treilea caz de furt sau tentativa de furt din instalatiile de semnalizare ale CFR, din judetul Hunedoara, in anul 2014.

La inceputul lunii februarie, politistii de la Transporturi Feroviare au prins in flagrant un grup de patru persoane care au furat nu mai putin de 159 de relee de semnalizare. O parte dintre ele au fost vandute de hoti, la un centru de colectare. Prejudiciul creat a fost de 600.000 de lei. Mai mult, prin faptul ca au furat releele, hotii au pus in pericol siguranta circulatiei feroviare, sustin politistii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO