Mosul vine din penitenciar. Detinutii isi dau painea celor nevoiasi

21-12-2011 12:49


Detinut

Puscariasii hunedoreni s-au implicat într-o serie de acţiuni menite să aducă un zâmbet pe faţa celor necăjiţi.

Că au greşit nu mai este niciun dubiu. De aceea sunt în spatele gratiilor. Însă asta nu înseamnă că deţinuţii nu au suflet. Sute de persoane închise la Penitenciarul Bârcea Mare vor face o faptă bună de Crăciun şi au pregătit cadouri, cum au putut, pentru cei nefericiţi. Raţia de pâine a 479 de deţinuţi, adică mai mult de jumătate dintre cei încarceraţi la Bârcea Mare, va fi donată cantinelor sociale din municipiile Deva şi Hunedoara. În zilele următoare vine rândul copiilor din Centrul de Plasament pentru Copilul cu Handicap şi Apartamentul Familial să primească un mic dar din partea a 13 persoane private de libertate. Şi asta nu e tot. „La sediul Penitenciarului Bârcea Mare se va organiza o întâlnire între copiii aflaţi cu măsură de protecţie specială.

Cu acest prilej, Fundaţia “Stânca Veacurilor” va oferi cadouri micuţilor vizitatori”, a declarat purtătorul de cuvânt al penitenciarului, Nicoleta Danciu.

O altă acţiune va fi organizată vineri, când mai multe familii sărace vor fi ajutate să îşi viziteze rudele aflate în detenţie, cu ocazia Crăciunului.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO