Gunoaiele „domnesc” de-a lungul cailor ferate. Politistii locali au facut o razie de amploare in zona garii din Deva

Ultima actualizare: 21-02-2014 00:22
Gara din Deva

 O razie a politistilor locali din Deva, desfasurata marti dimineata pe marginea liniei ferate, dar si in zona garii din municipiu, a scos la iveala nereguli grave care pot pune in pericol siguranta pe liniile de tren.

 In urma controalelor, politistii locali au descoperit ca, pe de-o parte si de alta a cailor ferate, zac maldare de gunoaie. De la deseuri menajere, resturi alimentare, resturi de mobilier, materiale de constructii si chiar piese auto, toate „domnesc” pe terenurile din apropierea liniilor de tren. Acestea, spun politistii locali, pot pune in pericol si siguranta calatorilor, pe liniile de tren.

Gabriela Voronca, purtator de cuvant al Politiei Locale Deva: "S-a constatat existenta unor mari cantitati de desuri depozitate necorespunzator, aici unde ne-am deplasat astazi de-a lungul caii ferate, cantitatile sunt insemnate si se pune in pericol chiar infrastructura de transport cai ferata".

Oamenii legii urmeaza sa trimita notificari la Centrul Regional de Intretinere si Reparatie Cai Ferate Timisoara pentru a lua masurile care se impun pentru salubrizarea zonelor respective, zone care intra in aria lor de competenta. Reprezentantii CFR vor avea la dispozitie un termen de 30 de zile pentru a indeparta deseurile, in caz contrat ei risca amenzi de la 25.000 de lei pana la 50.000 de lei.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO