Gavril Baies, romanul care intemeiat un ranch texan in inima Bucovinei, la "Romania, te iubesc!"

07-12-2012 20:22


Sarbatoarea romanilor merge mai departe la ProTV. Duminica, la emisiunea "Romania, te iubesc!", intalnim din nou romani care gandesc liber.

Au avut curajul sa schimbe ce e in jurul lor si muncesc pentru a lasa copiilor o Romanie mai buna.

Voicu Oprean este un campion in business. Are o firma de IT la Cluj si afaceri pe patru continente. Este cel care a introdus in Romania TMC -Traffic Message Channel, un sistem care iti arata care sunt zonele din trafic cu probleme si te ajuta sa eviti aglomeratia.

A fost plecat in America, dar a preferat sa emigreze acasa. Duminica, la "Romania, te iubesc!", vedeti care au fost motivele pentru care a ales Romania, dar si care este cheia succesului pentru afaceri de milioane de euro.

Iar de la Cluj mergem la Gura Humorului, unde Gavril Baies traieste visul american pe plaiuri mioritice.

Si el a facut asa cum l-a dus mintea. In inima Bucovinei si-a intemeiat un ranch texan. Cum traieste americanul din Botosana vedeti duminica.

Si tot atunci mergem in Londra. Unde cunoastem trei tineri romani, designeri de succes. Iulian are 25 de ani si a gustat deja faima internationala cu inventia sa: farfuria inteligenta.

Acum, pe el se bat mari companii din toata lumea.

Iar Focsani, Georgiana si Sergiu revolutioneaza agricultura romaneasca: au construit o ferma.

Pe o mana de pamant de 120 de metri patrati, au plantat 6.000 de salati in apa. Cum functioneaza, cat de rentabila e afacerea, aflati la "Romania, te iubesc".

Duminica facem cunostinta cu doi romani care si-au asumat misiunea de a schimba imaginea caprei in Romania. Liviu Marinel si Marcela Spinu s-au apucat de afaceri cu branza de capra. Unul la Cluj, altul la in Calarasi.

Sunt oameni care gandesc liber, romani care s-au hotarat sa ia soarta in propriile maini si sa faca ceva pentru ei si pentru cei de langa ei. Cat de greu le-a fost, cum este sa faci afaceri in Romania, dar si cat de rentabil vedeti duminica, la "Romania, te iubesc!".

VIDEO PROTVPLUS.RO