Scoala de fotbal a lui Gica Popescu este executata silit. Are o datorie de 870.000 de lei

Ultima actualizare: 01-10-2012 03:07

Gica Popescu este executat de Fisc. Pentru o datorie de 870.000 de lei, Directia de Finante Publice Craiova a scos la licitatie bunurile scolii de fotbal care poarta numele fostului mare fotbalist.

Toti cei care au restante la stat pot avea astfel de probleme. Deja autoritatile au "inghetat" peste 380.000 de conturi.

Fiscul a scos la licitatie chiar si autocarul care ii transporta la competitii pe tinerii fotbalisti. Vanzarea a fost programata pentru luni, insa pe moment sportivii pot rasufla usurati ca nu vor merge pe jos la meciuri: nu s-a prezentat nimeni la licitatie.

Cand au vazut ca se ingroasa gluma, reprezentantii ''Scolii de Fotbal Gica Popescu'' au inteles ca este mai bine sa se inteleaga cu autoritatile. In acest moment, au doua variante pentru a scapa de portarei: sa achite intreaga datorie integral sau in rate. Fiscul prefera sa primeasca banii in loc sa vanda bunurile.

De regula, inspectorii blocheaza conturile datornicilor. Asa au procedat in primele trei luni cu aproape 60.000 de persoane fizice si cu peste 300.000 de firme.

Cu alte cuvinte, daca va stiti in urma cu plata impozitelor pe chirii sau pentru diverse activitati independente, va puteti trezi oricand ca nu mai aveti acces la banii din cont.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Păstrăv cu morcovi și sos cu gogonele

33:36
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 10 octombrie 2021

42:19
Alt Text!
Hai să fim super!
Best Of Hai sa fim Super!

25:12
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 7 Octombrie 2021

27:26
Alt Text!