Viorel Hrebenciuc, audiat la DNA in dosarul de coruptie al lui Nicolescu

02-03-2011 10:51


UPDATE: Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a fost audiat la sediul DNA Pitesti in dosarul in care presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, este cercetat pentru fapte de coruptie.

La iesirea din sediul DNA, unde a stat aproximativ o ora,  Viorel Hrebenciuc a declarat ca a fost audiat in calitate de martor, in dosarul lui Constantin Nicolescu.

"Am fost chemat intr-un dosar al domnului Nicolescu. Mai multe nu pot sa va spun, va dati seama, este o ancheta...", a declarat Hrebenciuc.

In acelasi dosar ar putea fi audiat si senatorul PSD Catalin Voicu, care, in prezent, este arestat preventiv. Astfel, exista unele suspiciuni ca Nicolescu ar fi incercat sa influenteze modul in care functioneaza justitia prin promovarea unui magistrat de la Curtea de Apel Pitesti intr-o functie de conducere.

Va reamintim, in 18 februarie, presedintele Consiliului Judetean Arges, Constantin Nicolescu, a fost externat din Spitalul de Urgenta Floreasca din Bucuresti, unde a ajuns imediat dupa arestarea sa si a fost operat pe cord.

Acesta a fost internat la Spitalul de Urgenta Floreasca din Capitala in 27 ianuarie, dupa ce i s-a facut rau la Tribunalul Arges la aflarea deciziei instantei de arestare preventiva in dosarul in care este cercetat pentru fapte de coruptie.

Nicolescu si Hayssam, "salvati" de acelasi doctor, crede Basescu

Presedintele CJ Arges, Constantin Nicolescu, a fost operat pe cord deschis

VIDEO PROTVPLUS.RO