Bercea Mondialu' nu mai suporta puscaria: e claustrofob si depresiv


Ultimul update: Marti 30 Octombrie 2012 03:00
Data publicarii: Miercuri 02 Martie 2011 10:43
Categorie: Stiri actuale

UPDATE: Nervos ca trebuie sa ramana in arest, Bercea Mondialu', autoproclamatul rege al romilor, a vrut sa-si concedieze trei dintre avocati chiar in sala de judecata.

Le-a cerut magistratilor sa-l lase-n libertate sub control judiciar, dar abia maine va afla sentinta. Potrivit unor surse din randul anchetatorilor ca sa scape din celula, unde a fost trimis pentru tentativa de omor, ar fi gata sa le dea judecatorilor o jumatate de milion de euro.

Inchisoarea nu-i prieste lui Bercea Mondialu'. De zece zile, de cand a ajuns in arest, are nevoie de medici pentru crize de claustrofobie sau probleme cu plamanii. Totusi, de fiecare data, analizele i-au iesit perfecte.

Situatia presedintelui rromilor de pretutindeni pare sa se complice de la o zi la alta. Cand a fost nevoit sa dea declaratii la Parchet, anchetatorii au descoperit ca Bercea este analfabet, insa detine permis de conducerea inca din 1990, desi legea romanesca interzice acest lucru. Intreabat cum a reusit sa ii pacaleasca pe politisti, ar fi spus nonsalant "am dat mita, dar nu mai stiu cui."

Ca de obicei, la tribunal a fost prezent tot neamul Bercea. Rudele au incercat sa pledeze mai ceva ca un avocat nevinovatia lui.

Jandarmii au intervenit, miercuri dimineata, la Tribunalul Olt, pentru aplanarea unui conflict izbucnit intre rudele lui Bercea Mondialu', dupa ce instanta a decis amanarea judecarii cererii acestuia de eliberare provizorie. Rudele lui Bercea Mondialu' s-au imbrancit in fata cladirii instantei aducandu-si reciproc acuzatii.

Cei care il acuzau pe Bercea par sa faca un pas inapoi. Fratele lui Bercea Mondialu', Gheorghe Anghel, a declarat ca vinovat este fiul interlopului. Acesta a spus ca l-a acuzat pe fratele sau pentru ca isi dorea razbunare, dar lucrurile au degenerat si "s-a ajuns prea departe".

Nervosi nevoie mare ca vor trebui si joi sa bata drumul pana la tribunal, cei din familia lui Bercea au plecat acasa dezamagiti.

Sandu Anghel, alias Bercea Mondialu', a fost arestat de Tribunalul Olt intr-un dosar in care este cercetat pentru tentativa la omor, dupa ce si-ar fi injunghiat nepotul, Ionut Anghel, zis Mercedes, care a fost internat la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova. Dupa incident, atat Mercedes, cat si rudele tanarului au sustinut ca victima a fost injunghiata de catre Bercea Mondialu'.

Ulterior, rudele tanarului injunghiat si-au schimbat declaratiile, afirmand ca cel care l-a injunghiat pe Mercedes este unul dintre fiii minori ai lui Bercea Mondialu'.

Sandu Anghel, arestat pentru tentativa la omor calificat, sustine in declaratia data instantei ca este convins ca "atitudinea sa ilicita nu va ajunge sa fie sanctionata penal", date fiind "aliante" cu persoane publice importante, "care i-au botezat pe fiii sai", potrivit referatului Tribunalului Olt.

Bercea Mondialu', arestat pentru 29 de zile: "Fiul meu l-a injunghiat"

Bercea Mondialu' ramane in arest

Bercea Mondialu': Vineri eram la Judecatorie. Politia mi-a zis sa vin luni

Bercea Mondialu' ramane in arest
Bercea Mondialu': Vineri eram la Judecatorie. Politia mi-a zis sa vin luni
Procurorii au dovezi clare ca Bercea Mondialu' si-a injunghiat nepotul
VIDEO PROTVPLUS.RO