Un student din Oradea acuza politistii: "M-au bagat in spital, nevinovat!"


Ultimul update: Sambata 03 Noiembrie 2012 08:24
Data publicarii: Luni 23 Noiembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Un tanar din Oradea a ajuns la urgente cu nasul si cu timpanul sparte, vanatai pe tot corpul si rani la cap. El arata cu degetul spre politistii de la interventie rapida.

L-au bagat in duba si in urmatoarea faza, cand l-am vazut iesind din duba, era tot spart la fata. Cand a intrat in duba cu cagulatii nu avea nimic la fata, era perfect curat.
Raul Ratiu, martor
Studentul isi serba a 25-a aniversare intr-un club din Oradea, impreuna cu prietenii. Dupa cateva pahare, grupul s-a luat la cearta cu bodyguarzii, care i-au scos pe tineri din local si au chemat mascatii.

Acestia din urma recunosc: au intervenit in forta ca sa-l potoleasca, dar nu l-au lovit. "A fost recalcitrant si dupa sosirea agentilor de siguranta publica si chiar a inceput sa sparga sticle de bauturi alcoolice intr-o statie de tramvai. S-a opus interventiei politiei," a declarat inspector Alina Dinu, IPJ Bihor.

"Dadeau in el cu ura", sar insa amicii baiatului. L-ar fi batut in doua reprize, sustin acestia. Prima oara in duba, apoi la sectie.

Studentul si-a scos certificat medico-legal si vrea sa depuna o plangere oficiala impotriva politistilor care l-ar fi agresat.
 

Tags: violente,

Si-a facut dreptate cu toporul in mana!
Divort cu injuraturi, pumni in gura si picioare in burta!
Lupte incinse intre doua gasti la Medgidia. Politia de-abia a facut fata
VIDEO PROTVPLUS.RO