Timisoara: sicriu cu aer conditionat pentru barbatul ucis de studenti


Ultimul update: Miercuri 24 Octombrie 2012 15:55
Data publicarii: Luni 03 August 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

UPDATE: Este jale mare in familia barbatului de 65 de ani, ucis si macelarit intr-un camin studentesc din Timisoara. Rudele se pregatesc sa-l inmormanteze miercuri.

Oamenii nu s-au uitat la preturi si au cumparat un sicriu cu aer conditionat, de aproape 15.000 de euro.

La capataiul victimei au plans si astazi numerosi apropiati. Membrii familiei spus ca ii vor organiza omului o inmormantare la care sunt asteptate peste o mie de persoane. Rudele barbatului spun ca vor razbunare. Au incredere ca justitia va face dreptate.

In schimb, actorii acestui film de groaza, arestati pentru ca l-au transat pe barbat, continua sa ii surprinda pe anchetatori cu declaratiilor lor contradictorii. Se acuza reciproc si ingreuneaza astfel toata povestea.

Procurorii astepta acum testele de laborator, facute pe arma crimei. Abia apoi vor formula o acuzatie oficiala. Deocamdata, Sergiu este considerat suspectul principal, situatie care s-ar putea rasturna in momentul in care procurorii isi vor termina ancheta. Cei doi studenti vor fi supusi si unei expertize pshiatrice.

In urma crimei din camin, cei din conducerea Facultatii de Medicina au decis sa instaleze mai multe camere de supravghere.

In aceasta dimineata anchetatorii s-au intors in camera de camin in care s-a petrecut tragedia pentru a ridica toate lucrurile. Hainele si obiectele personale ale suspectilor au fost puse intr-un sac de plastic .

Parintii fetei vor veni astazi in arestul IPJ Timis ca sa isi vada fata si sa ii aduca haine si mancare. Sergiu va fi si el vizitat de bunic si de mama lui, care a venit de urgenta din Germania cand a aflat tragedia.

Avocata studentei la Medicina: fata nu a participat la COMITEREA crimei!
Crima din Timisoara:
Crima de la Timisoara: Se prostitua pentru ca iubitul sa-si cumpere masina
VIDEO PROTVPLUS.RO