Vezi cine sunt autorii crimei de la Timisoara si victima lor!

01-08-2009 00:00

Actorii principali ai cumplitei crime din Timisoara sunt doi tineri frumosi ce pareau extrem de cuminti, studenti la medicina: Carmen Bejan si iubitul ei, Sergiu Florea. Niciunul nu era violent si nu avea porniri criminale, spun speriati cei care ii cunosc.

 

Carmen are 20 de ani, iar in poze arata ca o fata delicata, cu o privire angelica. Invata foarte bine si visa sa ajuga un medic foarte bun, care sa salveze si nu sa ia vieti. Bunicii ei nu cred o iota din cele intamplate si se agata disperati de ideea ca iubitul ar fi impins-o sa faca o nebunie.

Parintii fetei refuza sa creada ca fiica lor este banuita ca a ucis si hacuit un om. Oamenii s-au baricadat in casa si de sambata dimineata, nu mai vorbesc cu nimeni.

Ciudat este ca ambii suspecti provin din familii extrem de linistite si de credincioase. Tatal baiatului a fost chiar preot. Si Sergiu a cochetat la un moment dat cu gandul sa imbrace haina bisericii, dar a renuntat la seminar si a dat la medicina. Si bunicii lui sunt absolut socati. De cand au primit vestea, traiesc un cosmar, minut cu minut.

Victima lor era un barbat instarit din Timisoara, cunoscut in comunitatea tiganeasca, unde avea un rol si in stabor.

Anchetatorii nu au putut deocamdata sa spuna ce legatura a existat intre victima si calai. Una dintre variante ar putea fi ca tinerii s-au imprumutat de la barbat si nu aveau cum sa scape de posibila datorie.

Tags: crime,


VIDEO PROTVPLUS.RO