Soferii care nu si-au cumparat rovigneta, "vanati" pe Autostrada Soarelui!

Dată publicare: 18-01-2009 00:00
Dată actualizare: 29-10-2012 00:19


A plouat cu amenzi, dumnica pe Autostrada Soarelui. Politistii i-au "vanat" pe soferii, care nu si-au cumparat rovignete. Si au fost destui cei, care au ignorat taxa de drum. Acum au de platit o amenda de 500 de lei.


Agentii au dat si peste cativa "viteji", care au prins curaj sa urce la volan, dupa cateva pahare de alcool. Cand se vor trezi, vor afla ca sunt pietoni o vreme.

Unul dintre soferi a fost oprit de politisti, care au vrut sa vada daca si-a cumparat rovigneta. In schimb, au simtit mirosul de alcool si cum era la volan, l-au poftit sa sufle in etilotest. Rezultatul? 0,34 miligrame alcool pur in aerul expirat.

Soferul avea rovigneta, dar a fost amendat pentru bautura cu 540 de lei si a ramas fara permis. Il insoteau trei prieteni, dar nici unul dintre ei nu ii putea lua locul la volan, tot din pricina bauturii. Asa ca au asteptat pana cand a venit cineva, care sa-i duca acasa. 

Intre timp, agentii si-au continuat verificarile si au gasit alti soferi care au pornit la drum fara sa fi platit si taxa. Luati la intrebari, s-au incurcat in explicatii.

Altii nu au stiut ca pot sa achite taxa de drum si fara talon, daca acest document este retinut.

Politistii de la Rutiera au verificat 150 de masini. Doar 22 de soferi isi achitasera taxa de drum. 

Politistii nu i-au iertat nici pe soferii care nu purtau centura sau nu aveau inspectia tehnica valabila.

Tags: razii, tafic,


VIDEO PROTVPLUS.RO