S-a incheiat partida de vanatoare de la Balc, organizata de Ion Tiriac


Ultimul update: Miercuri 24 Octombrie 2012 19:37
Data publicarii: Duminica 18 Ianuarie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

58 de mistreti au fost aranjati pe platoul domeniului de la Balc, iar invitatii s-au asezat pentru poza de grup. Nume cunoscute cum ar fi Wolfgang Porsche, Klaus Mangold sau Franz Rauch s-au mandrit cu prada lor si au facut o multime de poze.

Oamenii s-au simtit extrem de bine, cu soarele care a fost, cu vanatul care a venit, a fost fantastic.
Ion Alexandru Tiriac

Cele mai frumoase exemplare dintre mistretii doborati de celebrii invitati ai miliardarului Ion Tiriac au fost asezate cate sapte pe rand. Angajatii domeniului au pregatit totul cu grija pentru poza de final. Pana atunci, insa oaspetii s-au plimbat mandri printre mistreti si s-au fotografiat cu cei pe care i-au impuscat ei.

Ion Alexandru Tiriac, fiul miliardarului, a fost o gazda perfecta. A stat tot timpul printre invitati si a avut grija sa nu le lipseasca nimic. A masurat din ochi alinierea mistretilor si a fost bucuros cand a aflat de la oaspeti ca s-au simtit minunat.

O masa buna a pus capat zilei de vanatoare. Mostenitorul imperiului auto Porsche, fostul presedintele Daimler Chrysler sau detinatorul unei marci cunoscute de sucuri n-au lasat nimic in strachinile pline cu ciorba de burta si sarmale cu mamaliguta.

Cei 25 de invitati ai miliardarului Ion Tiriac nu s-au despartit inainte de a se imbratisa si de a-si strange mainile, cand goarna a vestit finalul vanatorii din acest an.

La ora 16, invitatii la vanatoare s-au imbarcat in patru aeroanave, care i-au transportat spre Viena, Stuttgart, Nisa si Salzburg. Dupa ce s-a asigurat ca toti oamenii de afaceri invitati la Balc pleaca in siguranta spre case, miliardarul roman a parasit si el Aeroportul din Cluj.

45 de mistreti pusi la pamant de invitatii lui Ion Tiriac
Scapat teafar dupa incidentul aviatic, Ion Ion Tiriac merge la vanatoare
FULLSCREEN
S-a incheiat partida de vanatoare de la Balc, organizata de Ion Tiriac
  • /

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO