Scandal cu bate si sabii la Mogosoaia! S-a lasat cu trei arestari


Ultimul update: Vineri 06 Aprilie 2012 10:33
Data publicarii: Marti 10 August 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

UPDATE: Trei persoane, implicate in scandalul cu bate si sabii din Mogosoaia, au fost arestate preventiv pentru ultraj contra bunelor moravuri, dupa ce Judecatoria Buftea a admis, miercuri seara, cererea procurorilor Parchetului Judecatoriei Buftea.

In urma anchetei si a audierii celor implicati in scandal, procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Buftea au emis ordonante de retinere si au dus cinci persoane la instanta cu propunere de arestare preventiva pentru ultraj contra bunelor moravuri.

Judecatoria Buftea a decis arestarea preventiva pe o perioada de 29 de zile doar pentru trei din cei cinci, respectiv Marian Anghel, Stefan Anghel si Ion Covaci. Ceilalti doi au fost lasati liberi, iar instanta nu a luat nicio masura preventiva in cazul lor.

Cinci persoane au fost ranite in scandalul izbucnit, marti noapte, intre doua familii rivale din localitatea ilfoveana Mogosoaia, care s-au luat la bataie cu sabii si bate, politistii fiind nevoiti sa traga focuri de arma in aer pentru a-i linisti pe scandalagii.

Membrii celor doua familii s-au luat la bataie pe strazile din Mogosoaia din cauza unor conflicte mai vechi si pe fondul consumului de alcool, potrivit politistilor.

Aparent razboiul a izbucnit dupa un incident banal. Doi copii care s-au certat peste zi la strand s-au revazut pe ulita si cel mai probabil s-au jignit. Apoi s-au plans parintilor si de aici putin a lipsit sa nu iasa un macel. Ursarii care stau la marginea comunei au venit peste rivali inarmati cu bate, sabii si pistoale cu bile.

In larma generala, bataia s-a mutat in mijlocul drumului unde cele doua tabere s-au atacat si cu pietre. Localinicii spun ca "ursarii" ar fi distrus 3 automobile. Pe unul l-au incendiat.

In toiul luptei si-au facut aparitia si politistii. Pentru ca n-a fost loc de vorba buna acestia au tras in aer mai multe focuri de avertisment.

Primarul din Mogosoaia a incercat si el sa potoleasca multimea.

 

Scandal cu focuri de arma in cartierul Giulesti din Capitala
Scandal pe o strada din Bistrita, facut de doi militari beti crita
Scandal in Ghencea! Mititelu ameninta ca retrage Craiova din campionat
VIDEO PROTVPLUS.RO