S-a sinucis de ziua copiilor. N-a suportat un control la locul de munca

Ultima actualizare: 17-10-2012 01:57

Gestul cutremurator al unui profesor din judetul Vaslui a venit dupa ce s-a simtit ranit peste masura in orgoliu de un control declansat in scoala. Totul a inceput cand un profesor disponibilizat ar fi reclamat la inspectorat diverse nereguli din scoala.

Barbatul preda desenul si tehnologia la Grupul Scolar din comuna Codaesti din Vaslui, iar pana in urma cu cativa ani a fost director la o alta scoala. Avea o familie fericita, cu sotia profesoara de romana si trei copii mari, iar la locul de munca era foarte iubit atat de elevi, cat si de colegi.

Ziua de marti a venit insa ca o furtuna in viata lui. In loc sa se bucure ca miercuri doi dintre copii sai gemeni fac 23 de ani, omul a simtit ca tot cerul cade pe el cand un inspectior scolar a venit in unitate sa anunte reclamatia depusa.

In scoala, barbatul n-a spus nimic. Acasa i-a povestit sotiei despre ancheta care urma sa inceapa si a disparut. In cateva clipe, femeia l-a gasit fara viata, cu o sticla care mirosea a insecticid langa el.

Nici acasa, nici printre colegi, nimeni nu poate intelege gestul extrem al barbatului. Dar sotia lui a facut imediat legatura cu controlul anuntat in scoala.

In stare de soc, toata asezarea se pregateste acum sa-l inmormanteze pe profesor. 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO