Imagini socante.Vezi cum un taximetrist a fost omorat in bataie,in Capitala

Ultima actualizare: 25-10-2012 19:41
Imagini socante.Vezi cum un taximetrist a fost omo...
Imagini socante.Vezi cum un taximetrist a fost omo...

Din imagini se vede cum ucigasul pleaca fara sa schiteze vreun gest pentru ajutorarea victimei. De altfel, tanarul a fost gasit acasa la prietena lui si habar nu avea ca luase o viata dintr-o simpla prostie.

Taximetrist ucis in Capitala. L-a calcat in picioare pana a murit

Tanarul care a omorat in bataie un taximetrist, arestat preventiv

Un taximetrist nevinovat a platit cu viata, vinerea trecuta, pentru ca un tanar de 22 de ani se enervase pe alt sofer care i-a jignit iubita. Cu totul accidental, taximetristul i-a iesit in cale tanarului, care si-a descarcat nervii pe el.

In imaginile filmate de camerele de supraveghere se vede cum taximetristul iese din blocul in care locuia, in timpul noptii. Incidentul a avut loc in jurul orei 1.00, in noaptea de joi spre vineri, pe bulevardul Liviu Rebreanu din Bucuresti.

Dupa ce ajunge pe bulevardul din fata blocului in care locuia, in imagini se vede cum apare o a doua persoana, cu care incepe o lupta.

Inregistrarea este realizata de la mare distanta, insa taximetristul (identificat prin haina de culoare deschisa) este primul, se pare, care ataca. Apoi, barbatul este repede pus la pamant si, chiar daca la un moment dat este gata sa-l doboare pe adversar, nu mai reuseste sa se ridice.

Tot in aceste imagini socante se vede cum ucigasul pleaca fara sa schiteze vreun gest pentru ajutorarea victimei. De altfel, tanarul a fost gasit acasa la prietena lui si habar nu avea ca luase o viata dintr-o prostie.

La 22 de ani, Alexandru Ilie este acuzat de omor calificat si risca sa isi petreaca urmatorul sfert de secol in inchisoare. El a fost arestat preventiv pentru 29 de zile.

Tanarul a avut o criza de furie dupa ce un alt sofer a inceput sa o injure pe prietena lui, care nu reusea sa parcheze. Asa ca a coborat din masina, pus pe harta numai ca celalalt a apucat sa plece.

In scena a intrat atunci taximetristul care l-a apostrofat pe baiat ca face scandal gratuit. Extrem de agitat, cel din urma l-a lovit cu pumnii si picioarele.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO