O asistenta ii acuza de malpraxis pe medicii maternitatii Bucur


Ultimul update: Vineri 19 Octombrie 2012 11:36
Data publicarii: Miercuri 01 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Bucuresti

Mutilata pe viata si inca in pericol sa-i apara complicatii, asistenta medicala care si-a pierdut fetita in luna iunie, inainte de nastere, vrea ca medicii de la Maternitatea Bucur, care au ingrijit-o, sa fie pedepsiti.

Nicoleta Barladeanu a dat ieri primele declaratii in fata anchetatorilor, carora le-a cerut sa inceapa urmarirea penala pentru vatamare corporala grava din culpa.

Dupa ce si-a petrecut aproape trei luni prin spitale, femeia a fost invitata sa dea declaratii in legatura cu moartea chiar inainte de nasterea fetitei ei.

Asistenta medicala de profesie, Nicoleta a ramas infirma pe viata, desi i s-a spus mereu ca are o sarcina normala.

Nu stie din ce motive fetita a murit in pantece chiar inainte ca mamei sa i se faca cezariana. La doar cateva zile dupa ce a fost externata din maternitatea Bucur, Nicoletei i s-a facut rau si a intrat in coma.

Medicii de la materniatea Giulesti, unde a ajuns de urgenta, au fost nevoiti sa ii scoata uterul cu totul, pentru a-i salva viata. asa ca nu mai poate avea copii.

Deocamdata, plangerea Nicoletei Barladeanu il vizeaza doar pe medicul care a ingrijit-o pe perioada sarcinii.

Intre timp, Colegiul Medicilor isi face propria ancheta impotriva doctorului care refuza sa faca orice declaratie in legatura cu acest caz.


Rasturnare de situatie in cazul cuplului care a primit o fetita cu 6 degete
Scandal la maternitatea din Alba-Iulia! Au primit o fata in loc de baiat!
Asistentele care au ars patru bebelusi, anchetate si primesc un avertisment
VIDEO PROTVPLUS.RO