Nati Meir sustine ca este mostenitorul unei averi de 86 de mil. de dolari

Ultima actualizare: 05-08-2012 22:13

Meir se lauda ca a gasit biletul de iesire din inchisoare. Catalogat de multi ca un escroc si incarcerat pentru asta, fostul candidat la Presedintie este gata sa puna pe masa judecatorilor un act autentificat de notar.

Documentul respectiv ar demonstra ca el este mostenitorul a 86 de milioane de dolari si nu un sarac lipit, cum gresit si-au imaginat unii. Pe romaneste, are bani si poate sa ii despagubeasca pe cei care il acuza ca i-a inselat.

Din octombrie de cand a mai vazut lumina zilei doar episodic, la audieri, Nati Meir ar face orice ca sa scape de la Rahova unde a ajuns dupa ce a fost acuzat de inselaciune, iar recent a primit chiar o condamnare intr-un alt dosar.

Avocatul lui Meir sustine ca sunt inscrisuri pe care apararea doreste sa le depuna la instanta, prin care Meir vrea sa dovedeasca faptul ca are de unde sa acopere prejudiciul cauzat.

Concret, discutam despre niste copii ale unor asa-zise documente bancare emise in Nigeria in 2005, pe care Nati Meir le-a autentificat la un notar din Bucuresti.

"Un testament care confirma ca domnul Meir este beneficiarul autentic al sumei de 86 de milioane USD mostenita de la domnul John Robbert din SUA", se spune in traducerea pe care avocatul o va arata luni judecatorilor Curtii de Apel in dorinta de a obtine revocarea arestarii.

Cel care i-ar fi lasat banii ar fi unchiul lui Meir. Insa, documentele sunt puse deja la indoiala. Pe una dintre hartii apare numele avocatului si consilierului bucurestean Doru Giugula. Acesta spune ca nu are de-a face povestea si ca din punctul lui de vedere este un fals grosolan.

De altfel, Nati Meir nu a explicat pana acum daca a luat vreun cent din mostenire, in conditiile in care se plangea ca nu mai are din ce sa traiasca, iar fiul sau vrea chiar alocatia de stat retroactiv.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO