Moarte invaluita in mister! A fost gasita fara suflare in propria locuinta!

Ultima actualizare: 08-08-2012 04:53

Poveste neagra, in Targu Mures. O doamna de 65 de ani a fost gasita moarta, aproape dezbracata, in apartamentul in care locuia.Traia singura, spun apropiatii, iar la telefon n-a mai raspuns din ajunul Craciunului.

Cum n-o stiau bolnava, initial, nu s-au ingrijorat. Sambata insa au anuntat autoritatile, iar pompierii au descoperit-o. Criminalistii au intrat si ei pe fir.

Femeia era prabusita in holul apartamentului. O vanataie serioasa, in zona unui sold, i-a pus pe ganduri pe anchetatori, desi usa era incuiata pe dinauntru, iar lucrurile sunt la locul lor.

Criminalistii au cautat amprente pe usa, in locuinta femeii dar si pe scara blocului. Mai multi vecini au fost audiati. Niciunul n-a auzit nimic suspect in apartament.

Anchetatorii spun ca nu pot stabili deocamdata care a fost cauza mortii. Asteapta ca medicii legisti sa afle ce i-a s-a intamplat acesteia. Pana atunci, nu exclud nicio ipoteza. Aparent, din casa nu ar lipsi nimic, spun ei, insa rudele vor da verdictul in acest sens, dupa ce vor inventaria lucrurile victimei.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO