A ars de vie dupa ce i-a fost frica sa sara pe perna pompierilor!

Ultima actualizare: 08-04-2012 19:59

UPDATE: Avea numai 20 de ani, dar frica imensa de foc a impins-o direct in ghearele mortii. Este povestea zguduitoare a unei tinere care a ars de vie, vineri noapte, intr-o casa de pe Calea Mosilor, in Bucuresti.

Valvataile au cuprins cu viteza parterul, iar locatarii de la etaj au ramas prizonieri. A urmat o operatiune de salvare contra-cronometru. Finalul a fost din pacate unul tragic.

Sirenele masinilor de pompieri au rasunat asurzitor. Militarii se grabeau sa ajunga la numarul 120, pe Calea Mosilor. Acolo, o casa veche in care locuiau mai multe familii ardea periculos.

Innebuniti de frica, cei mai multi au sarit de pe geam pe cladirea invecinata. Nu au reusit insa sa iasa toti.

In isteria generala, salvatorii au intins o perna speciala, pe care sa se arunce cei izolati de foc. Doar tinerei de 20 de ani i-a fost teama si s-a condamnat singura la moarte.

Un baiat a fost si el ranit. L-au transportat la spital cu arsuri de gradul I pe fata si pe brate, dar a refuzat sa se interneze.

Focul a izbucnit de la un scurtcircuit. Instalatia electrica a cedat. Pompierii stiu ca astfel de accidente apar in special in imobilele vechi, unde, potrivit lor, utilizarea simultana a mai multor aparate electrice este ca o bomba cu ceas.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO