Mazare si scandalul sexual: "Nu am platit vreodata pentru relatii intime"


Ultimul update: Miercuri 17 Octombrie 2012 01:56
Data publicarii: Joi 11 Noiembrie 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

Radu Mazare se afla in vizorul procurorilor alaturi de politicieni, jurnalisti sau membri ai lumii interlope, implicati in vestitul scandal sexual cu prostituate de lux.

Cu stilul sau degajat, primarul Constantei neaga ca ar fi platit vreodata pentru relatii intime si sustine ca nu stie nimic despre aceste fete care ar fi fost traficate in Romania si Austria de patronii unor agentii de modele.

Cert este ca a participat la cateva evenimente mondene alaturi de unele dintre ele si de colegii sai de partid. Concursul Miss Tineretul Social Democrat din 2008 este un alt episod din rechizitoriul procurorilor DIICOT. Acestia sustin ca unele dintre castigatoare ar fi primit premiile drept recompensa pentru serviciile intime pe care le-ar fi oferit.

Radu Mazare, insa, nu-si mai aduce aminte de acel concurs. Numele sau apare si in stenogramele interceptarilor telefonice ale celor care discutau despre viitorul manechinelor.

Primarul Constantei s-a aratat contrariat ca stie multa lume despre fostele lui relatii.

"Am avut o prietena care lucra la academia respectiva de modele, dar acum nu mai sunt cu ea", a spus Mazare.

Acesta considera, insa, ca cei care au beneficiat de serviciile tinerelor nu ar trebui acuzati de ceva. Pana la urma, spune el, sunt barbati liberi.

Pe lista destul de lunga figureaza politicienii Robert Negoita, Nicu Banicioniu, dar si jurnalisti sau mafioti. Din ultima categorie face parte un anumit Beinur Nuredin, un interlop arestat in prezent pentru santaj.

Unele dintre manechinele care ar fi fost oferite cu atata generozitate potentialilor clienti au declarat ca nu au stiut ca li se va cere sa se prostitueze.

Putine au curajul sa vorbeasca despre clipele prin care au trecut. Cu toate acestea, rechizitoriul dezvaluie modul in care se faceau racolarile. A ajutat la asta si un fost angajat al agentiei care plasa fetele. Individul sustine ca a incetat sa mai ajute reteaua de la Constanta si i s-a cerut sa plece.

Negoita, Enache, Banicioiu, martori intr-un dosar de prostitutie de lux!
Revista presei: Radu Mazare s-a cuplat cu o blonda de varsta fiului sau
Radu Mazare propune turism sexual pe litoral. Udrea se mai gandeste
VIDEO PROTVPLUS.RO