Laptop de ultima generatie, ce urma sa fie lansat, furat dintr-un hotel!


Ultimul update: Vineri 05 Octombrie 2012 06:37
Data publicarii: Joi 12 August 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

Furt suspect in capitala si nu de oriunde, ci din holul unui hotel de 5 stele. De acolo a disparut un laptop de ultima generatie care urma sa fie lansat curand pe piata romaneasca.

Obiectul, extrem de valoros, a fost luat de un hot filmat, de altfel, de camerele de supraveghere. Pare sa fie un incepator pentru ca a facut o sumedenie de greseli.

Imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale hotelului au ajuns rapid pe internet. Primul cadru il arata pe principalul suspect in hol. Tine la subrat laptopul acoperit de o carpa. In spatele lui sunt alti doi care l-ar fi ajutat sa demonteze vitrina si sa scoata de acolo computerul.

Laptopul este extrem de scump, costa peste o suta de milioane de lei vechi. Este considerat un obiec exclusivist si se adreseaza mai putin cumparatorului obisnuit si in special oamenilor cu multi bani.

Reprezentantii firmei care a produs acest laptop au anuntat deja ca sunt sanse mici ca pana la lansare sa fie adus un al doilea aparat. Asa ca se asteapta sa fie recuperat cel furat.

 

Furtul este deja comentat intens pe internet de oameni care cred ca totul este o inscenare pentru publicitate. Ramane de vazut cum va reactiona polita daca se va dovedi ca aceste suspiciuni ar fi adevarate.

Tags: furturi, it,

O Dacia Duster, furata din show-room de un client venit cu un BMW
Retea de hoti anihilata! Vindeau masini inexistente pe Internet
Tupeu incredibil. Au furat incasarile din casa de marcat a unui magazin
VIDEO PROTVPLUS.RO