Doua fete, de 12 si 14 ani, au incercat sa se sinucida! Au inghitit pastile


Ultimul update: Vineri 06 Aprilie 2012 18:21
Data publicarii: Joi 12 August 2010 00:00
Categorie: Stiri actuale

UPDATE: Doua fete de 12 si 14 ani au ajuns miercuri noapte la Spitalul de Pediatrie din Pitesti, dupa ce au inghitit niste pastile pe care le-au furat din dulapul medical al centrului de plasament in care locuiau.

Adolescentele locuiau intr-un centru de tip familial. Alarma a fost data de una dintre colegele cu care imparteau un apartament, dupa ce una dintre copile i-a povestit ca a furat medicamentele. Sefa centrului si administratorul le-au insotit pe fete apoi la spital.

Medicii au reusit dupa cateva ore sa le aduca in simtiri pe ambele fete. Acestea nu aveau niciun motiv sa-si doreasca moartea, crede sefa centrului. Se intelegeau bine atat intre ele, cat si cu celelalte colege de apartament.

Directia pentru Protectia Copilului a inceput o ancheta pentru a afla ce s-a intamplat in centrul unde erau cazate adolescentele. Din pacate, fetele vor primi consiliere psihologica doar in spital. Din cauza reducerilor de bugete, in momentul in care psihologul centrului a ajuns la capatul contractului, a fost lasat sa plece.

Tags: sinucideri,

Un tanar militar din Codlea s-a sinucis de groaza somajului
Caz sinistru in Gorj. O batrana s-a sinucis din cauza casniciei nefericite
VIDEO PROTVPLUS.RO