Tanarul de 17 ani, salvat dintr-o fantana, are sanse minime sa traiasca

Ultima actualizare: 27-05-2012 00:23

Medicii din Mures lupta sa-l mentina in viata pe tanarul de 17 ani, care a infruntat pericolul pentru a salva un muncitor, blocat intr-o fantana, la 15 metri adancime. Adolescentul este in stare grava, la sectia de terapie intensiva.

 

Celalalt barbat insa, in varsta de 46 de ani, a supravietuit doar cateva ore, dupa ce a fost scos din fantana. Omul a sfarsit pe patul spitalului.

Cei doi au ramas fara aer si au lesinat la aproape 15 metri adancime. Cel de 46 de ani s-a si cufundat in apa, in timp ce colegul lui de 17 a ramas inconstient in timp ce incerca sa il salveze.

Amandoi au fost scosi cu greu din putul ingust, in care abia se putea intra. Pompierii au iesit cu tanarul de 17 ani dupa opt minute si au reusit sa ii readuca pulsul in scurt timp.

Barbatul de 46 de ani a fost resuscitat de doua ori langa fantana, dupa ce a fost scos. Cand a ajuns la spital, inima incetase din nou sa-i mai bata, insa a fost adus inca odata la viata. Dupa-amiaza, insa, a murit.

Tanarul de 17 ani a fost si el resuscitat de doua ori, odata cand a fost adus la suprafata, a doua oara la spital. Doar el a supravietuit. Are insa in sange o concentratie de monoxid de carbon de 56 de ori mai mare decat limita la care poate rezista un om obisnuit, spun cei care il ingrijesc.

Are sanse minime sa supravietuiasca si poate ramane cu sechele. Atat creierul, cat si inima, au fost afectate de lipsa de oxigen.

Intre timp, politistii si inspectorii ITM au inceput investigatii.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO