Politist cazut la datorie in discoteca, umilit de tinerii din local!

Ultima actualizare: 03-11-2012 06:16

UPDATE -Politistul filmat in timp ce era ridiculizat intr-o discoteca dintr-o comuna clujeana este bolnav, iar superiorii sai vor fi cercetati pentru ca, desi stiau situatia acestuia, nu au raportat-o.

Purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Cluj, Gina Pop, a precizat pentru Mediafax ca omul legii care apare in imaginile filmate in discoteca este bolnav, fara sa precizeze de ce afectiune sufera acesta. El ar fi fost internat de mai multe ori si a acceptat pensionarea inainte de termen, pe motiv de boala.

Potrivit sursei citate, in momentul in care a fost filmat, politistul nu avea arma si era insotit de paznicul discotecii, unde fusese chemat de patronul localului, pentru a aplana un conflict. Purtatorul de cuvant al politiei clujene a explicat ca barbatului i s-a facut rau si este exclusa varianta ca ar fi fost baut.

Va reamintim ca un om al legii din Cluj a fost filmat in discoteca din comuna Frata, in timp ce tragea un pui de somn pe un scaun, existand speculatii ca politistul ar fi fost in stare de ebrietate.

Unul dintre tineri aflati in local nu s-a sfiit sa danseze lasciv pe langa politistul imbracat in uniforma si chiar sa simuleze o partida de sex oral cu acesta.

Intr-un moment de inspiratie maxima, DJ-ul clubului a gasit o melodie cum nu se poate mai potrivita: "Vine si politia, vine garda sa ne ia!", se aud in difuzoare versurile unei manele.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO