La iesit de facut poze, in cazul jafului armat de la Brasov


Ultimul update: Duminica 06 Mai 2012 05:22
Data publicarii: Vineri 06 Martie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Intr-un caz care bate pasul pe loc - jaful de la casa de schimb valutar din Brasov - anchetatorii au mers la locul dublului asasinat cu un aparat ultraperformant ca sa fotografieze traseele pe care au fugit suspectii.

Mai multi politisti au fost in zona si au oprit circulatia masinilor, ca sa nu incurce investigatiile. Mai multi criminalisti au studiat traseul pe care a fugit unul dintre asasini - cel care l-a ucis pe trecatorul de 55 ani.

Cu ajutorul unui aparat special, au reconstituit tridimensional zona. Faptul ca nu au reusit nici pana acum sa identifice autorii dublului asasinat i-a facut insa pe ii oamenii legii sa isi iasa din fire.

Absolut gratuit si deosebit de violent, unul dintre politistii din zona a lovit camera echipei de la ProTV Brasov si nu a permis accesul echipei de filmare.

Dupa aproape o luna si jumatate de la jaful urmat de dubla crima, anchetatorii n-au facut mari progrese. Au anuntat doar ca au opt suspecti, iar unul dintre ei - Gorbunov, a anuntat ca vrea sa dea statul roman in judecata pe motiv ca este nevinovat.

Gorbunov, judecat pentru o talharie de acum 6 ani - stiri interne pe scurt
Serghei Gorbunov vrea sa dea statul in judecata!
Politia din Brasov un nou sef!
VIDEO PROTVPLUS.RO